25Apr

Smart factory tour Hannover Messe

Er is geen betere plek om te zien hoe de ‘Fabriek van de toekomst’ er uit ziet dan op de Hannover Messe. Op woensdag 25 april gaat de NOM  voor de 5e keer (!) met een bus vol noordelijke ondernemers naar deze geweldige technologiebeurs. Een volle dag, waarbij ze het onderste uit de kan halen, maar absoluut de moeite waard is. De deelnemers waren de afgelopen jaren razend enthousiast.

  • De trip wordt georganiseerd door het Fieldlab Region of Smart Factories (www.rosf.nl). Zij hebben een eigen stand op de Hannover Messe (hall 8, D34) waar 11 noordelijke bedrijven hun eigen oplossingen voor Smart Factories presenteren.
  • De groep krijgt een uitgebreide rondleiding. Deze wordt samengesteld op basis van jouw voorkeuren. Bij aanmelding kun je aangeven wat je graag zou willen zien. De rondleiding wordt verzorgd door Jan Post (Philips Drachten en hoogleraar aan de RUG), Anno Cazemier (Langhout en Cazemier) en Wilbert van den Eijnde (RoSF).

Inschrijven kan via: http://rosf.nl/ga-mee-op-smart-factory-tour-op-de-hannover-messe/

Deze busreis is onderdeel van de Smart Factory Tour die de NOM organiseert in samenwerking met FME-Noord (contactpersoon: Leo van der Burg), Koninklijke Metaalunie (contactpersoon: Margriet Bouma) en de Kamer van Koophandel (contactpersoon: Pieter Diphoorn).

Ga met de experts op zoek naar de ‘Fabriek van de Toekomst’ en wordt er daarna zelf één! We hopen jullie te mogen begroeten in Hannover.