Aanmelden als Kennispartner

Internationale kansen signaleren als ondernemer, maar dan de grote vraag: hoe pak ik dit aan? Welk land is voor mij een interessante afzetmarkt, is mijn interne organisatie er al klaar voor, export-financieringsvraagstukken of de juiste contacten in het buitenland? Deze vragen kan de ondernemer wellicht zelf allemaal niet beantwoorden. Hiervoor is soms externe deskundigheid nodig. De vraag is dan: waar vind ik de juiste kennispartners, die mij verder kunnen helpen met het realiseren van mijn exportambities? Misschien ben jij die kennispartner wel. Op deze pagina kun je je als kennispartner aanmelden, waarna je op deze website wordt geplaatst, zodat ondernemers jou kunnen vinden!

Wij vinden kwaliteit erg belangrijk, net zoals de aangesloten kennispartners. De provincie Drenthe stelt financiƫle middelen beschikbaar om externe kennis in te kopen. Niet meer dan logisch dat je als kennispartner beoordeeld zult worden door je afnemers. Deze beoordelingen zullen vervolgens ook op je profiel verschijnen.

Aanmelden

 

[contact-form-7 id=”2512″ title=”Kennispartners”]