Daphne van der Wilt

Startersadviseur

Ik help je graag jouw bedrijf te laten bloeien, groeien én floreren

Aanmelden nieuwsbrief

Daphne van der Wilt

Bruis jij van enthousiasme, wil je dingen anders of beter doen, heb je een hoofd vol ideeën en droom je groots? Je schuwt een uitdaging niet? Ik help jou graag bij het (leren) ondernemen. Ik help je bij het realiseren van je doel. We scheppen samen orde in chaos. We creëren overzicht in het alles wat je tegelijk moet doen en moet weten. We maken samen de te nemen stappen naar succesvol ondernemerschap concreet. Ik wijs je de weg en breng je in contact met de juiste mensen en instanties. Zo bouwen we een fundament onder jouw bedrijf. De bodem voor groei en bloei. Bloeien gaat verder dan groeien. Bloeien is floreren.

Zijn er specifieke kennisvragen over bijvoorbeeld financiering of internationalisering, dan zorg ik ervoor dat jij in contact komt met de juiste experts binnen ons team. Als ‘Ik ben Drents Ondernemer – adviseursteam’ zorgen we er met elkaar voor dat jij voortgang blijft boeken. Ik neem je graag mee in het proces om jouw ideeën concreet te maken en tot uitvoering te brengen. Ik zorg voor inzicht en overzicht.

In de loop van de jaren heb ik vele starters mogen begeleiden. Vooral, vanaf 2012, als business coach voor de Stichting STiB Hoogeveen. Niet één casus was hetzelfde. Het is maatwerk en dat maakt het zo interessant om te doen. Ik ben nu al nieuwsgierig naar jou! Jouw verhaal en jouw ambities.

Contact opnemen Daphne