Wibo

Wibo van Wier

Themaspecialist export en internationalisering

‘Ik help graag jouw internationale ambitie waar te maken’
  • Internationaal ondernemen
  • Internationale overheden
  • Nationale en regionale ondersteuningsregelingen

Aanmelden nieuwsbrief

Wibo van Wier

Wil jij de grens over en internationaal zakendoen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik krijg er energie van om bedrijven met internationale ambitie te verrassen met wat de Nederlandse overheden en mijn internationale netwerk te bieden hebben. Heb je een accountant in India nodig? Via mijn netwerk vind ik een betrouwbare partner. Wil jij gebruik maken van een ondersteuningsregeling om jouw internationale ambitie verder te kunnen ontwikkelen? Ook daarvoor heb ik de kennis en ervaring in huis en weet ik de juiste ingang te vinden.

Als internationaal ondernemer en overheidsadviseur heb ik een groot netwerk in de industrie en bij de regionale en nationale overheid. Ik ben in dienst bij de NOM en werk aan een opdracht van de ministeries van EZK en BZ (Trade Relations) en de provincie Drenthe (Ik Ben Drents Ondernemer). Hierdoor heb ik toegang tot en/of kennis over:

– beschikbare subsidies voor vertalen, internationaal juridisch advies en e-commerce;
– financiering van internationale (ontwikkel)activiteiten;
– gratis marktonderzoek;
– contacten met betrouwbare partners;
– (internationale) bescherming van kennis, handelsnaam en producten.

Ik ga graag met jou in gesprek over jouw ambitie en om kennis en ervaring uit te wisselen. Dit levert vaak nieuwe ideeën op over beschikbare subsidies, netwerken en ondersteuningsmogelijkheden.

Contact opnemen Wibo