• 05Jun
  • Forum Alte Werft, Öhlmühlenweg 1, D-26871 Papenburg

4e Duits-Nederlandse Handelsdag

Zakendoen met je buren!

Dat is dit jaar het motto van de jaarlijks terugkerende Duits-Nederlandse Handelsdag in Nedersaksen. We nodigen U van harte uit om nieuwe contacten te leggen, bestaande te onderhouden , te verdiepen en zakelijke mogelijkheden te verkennen. Ervaren professionals verzorgen workshops waarin zij tips en adviezen geven om u te helpen bij het zakendoen met onze buren. De workshops zijn tweetalig. Tevens is er tijdens de workshops gelegenheid voor het stellen van vragen en discussie. Op de vernieuwde informatiemarkt presenteren verschillende ondernemers en organisaties uit Duitsland en Nederland hun producten en diensten. Ook delen ze graag hun ervaringen met betrekking tot zakendoen in beide landen. Graag tot ziens in Papenburg!

Matchmaking

Bent u opzoek naar samenwerkingspartners. Of wilt u sparren met een specialist? Na vele succesvolle matches is er natuurlijk weer de mogelijkheid om direct in gesprek te gaan met nieuwe contacten. Op basis van de online profielen weet u wat andere partijen vragen en aanbieden. U ontvangt een paar dagen voor de bijeenkomst uw gespreksschema. Dus u weet wie u tegenover u heeft zodat u zich goed kunt voorbereiden. Haal het maximale uit uw bezoek?

Maak daarvoor snel een profiel aan via

Profiel aanmaken

Datum, tijdstip en locatie:

Dinsdag 5 juni 2018
13.00 uur Zaal open
Forum Alte Werft, Öhlmühlenweg 1, D-26871 Papenburg

Deelname is gratis

Programma:
13:00 uur Ontvangst, registratie en bezoek informatiemarkt
14:00 uur opening door de dagvoorzitter Derk Marseille BRN Nieuws met: Sieger Dijkstra, Directeur ondernemer pur sang en Honorair Consul, Marco Bosch, Directeur Marketing bij Sustainder over de Du-NL markt 3 Du en Nl ondernemers op het podium voor vragen en antwoorden – 14.45 uur Start Matchmaking tot 17.00 uur
14.45 uur Pauze, bezoek informatiemarkt en op weg naar eerste workshop
15:15 uur 1e Workshop: Du-Nl Arbeidsmarkt, gebrek aan vakkrachten door de DNHK.
16.00 uur Pauze/netwerken/bezoek aan de infomarkt en op weg naar tweede workshop
16:15 uur 2e Workshop, Succesfactoren in de grensoverschrijdende communicatie door Frank Wöbbeking, Mediamixx GmbH
17:00 uur Get-together met een hapje en drankje

Aanmelden