• 14 - 17Mar
  • Astron Dwingeloo

ASTRON CURSUS RF-TECHNIEK

De markt voor draadloze apparatuur is onvoorstelbaar gegroeid. Smartphones, kabelmodems, anti diefstal-labels, remote datalogging, embedded  Bluetooth devices, draadloos internet: radiofrequentie (RF)-techniek is doorgedrongen in alle aspecten van het dagelijks leven. 

Veel technici, waaronder test- en verificatie engineers, werken met hoogfrequent systemen.  Het begrijpen van de samenhang van systeem componenten is uiterst belangrijk om effecten,  oorzaken en gevolgen te kunnen overzien. Omdat  bij het ontwerpen van embedded elektronica in  toenemende mate hoogfrequent aspecten een rol  spelen, is een cursus als deze ook uitstekend als  introductie voor digital/analog engineers die zijn of worden betrokken bij de ontwikkeling van RF systemen. 

Cursusstructuur 

De cursus Toegepaste RF-techniek bestaat uit een  programma van vier dagen. Het theoriegedeelte  beslaat 75% van de tijd, het resterende deel wordt  besteed aan hands-on sessies in ons eigen lab. 

Deelnemers aan deze cursus dienen een hbo werk- en denkniveau te hebben. De deelnemer  kent de basisbegrippen van elektronica. Parate  kennis van wiskundige concepten is niet vereist, maar komt wel aan de orde bij de transmissielijn theorie. In de cursus wordt ook complexe reken wijze toegepast. Ter voorbereiding krijgt u hier over een dictaat met lesmateriaal toegestuurd. 

Kosten 

De deelnamekosten bedragen € 2.188,00 per  persoon, exclusief btw. Inbegrepen zijn de kosten  van het cursusmateriaal en lunches.
In de flyer van onze cursus is alle informatie terug te vinden.

Mocht u meer informatie nodig hebben, bel dan met Simone Kajuiter en/of Ronald Halfwerk: 0521-595287 of mail naar: rfcourse@astrotec.nl