• 24Sep
  • Energy Barn, Zernikelaan 17, Groningen
  • 9.00 uur - 13.30 uur

Be Smart Be International

HÉT EXPORTEVENT VAN DIT JAAR!

Wij willen u hierbij graag uitnodigen voor een zeer bijzonder event “Be smart! Be International!”, Dit is hét event van 2021 als het gaat om internationalisering in Noord-Nederland! Deze bijeenkomst kent twee topsprekers over het thema ‘De crisis als kans – De geopolitieke wereld binnen 1,5 meter: welke invloed heeft de (geo)politiek op de toekomst van uw bedrijf?’

“We leven in een tijd van verandering. Een indrukwekkend scala aan geopolitieke transformaties dient zich aan en zal onze toekomst diepgaand beïnvloeden.
Overheden en het bedrijfsleven kunnen het zich niet veroorloven geopolitiek te verwaarlozen. Niemand kan de toekomst voorspellen”.

Aldus een uitspraak van Arend Jan Boekestijn. Samen met Rob de Wijk zal hij een presentatie verzorgen over het onderwerp ‘Geopolitiek’. Deze twee goeroes op het gebied van Geopolitiek (onder andere bekend van BNR Nieuwsradio) gaan het onderwerp ‘Welke invloed heeft de (geo)politiek op de toekomst van uw bedrijf?’ uitgebreid de revue laten passeren.

Na de pauze gaan ze in gesprek met noordelijke ondernemers en overige specialisten over het thema Geopolitiek.

PROGRAMMA
09.00 uur: Aankomst en inschrijving met koffie en thee
09.30 uur: Welkom en opening
09.35 uur: Arend Jan Boekestijn en Rob de Wijk / Thema: Geopolitiek en de invloed op bedrijven
10.20 uur: Pauze
10.50 uur: Arend Jan Boekestijn en Rob de Wijk in gesprek met enkele tafelgasten
12.00 uur: Lunch
12.30 uur: Rondleiding Energy Barn voor de liefhebbers
13.30 uur: Einde programma

AANMELDEN

Het maximum aantal deelnemers voor deze bijeenkomst is al bereikt. U kunt zich nog aanmelden waardoor u op de reservelijst wordt geplaatst. Het gebeurt nog wel eens dat men zich weer afmeldt. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk bericht dat u alsnog kunt deelnemen.

Aanmelden