• 17Mei
  • Astron, Dwingeloo

Bijeenkomst Drentse leden Metaalunie op 17 mei: ‘Op voorsprong met Nieuwe Energie in Drenthe’

Energie besparen en verduurzamen, hoe doe je dat? Waar begin je? Hoe pak je het aan? Met welke wettelijke eisen heb je als ondernemer te maken en wat houdt de informatieplicht in? Vragen die in deze tijd spelen en een onderwerp waar we niet meer omheen kunnen. Om deze vragen te beantwoorden en haar Drentse leden op weg te helpen, organiseert de Koninklijke Metaalunie samen met de provincie Drenthe een bijeenkomst op vrijdag 17 mei bij Astron in Dwingeloo.

Bijeenkomst

Tijdens deze ontbijtbijeenkomst wordt het energiebespaarprogramma gepresenteerd, de mogelijkheden van circulair ondernemen via CIRCO track toegelicht en zal gastspreker en astronaut André Kuiper op inspirerende wijze de kansen van energiebesparing en circulair ondernemen uitleggen. Aan het einde van de bijeenkomst heeft u input om aan de slag gaan. Geen zweverig, oeverloos gepraat in de ruimte, maar u kunt gebruikmaken van verschillende aanbiedingen die uw bedrijf echt goed op weg helpen.

Meer informatie en aanmelden

Bent u lid van de Koninklijke Metaalunie? Kijk hier voor meer informatie over het programma. Hier kunt u zich ook aanmelden.