• 29 - 31Mei
  • Nederlandse ambassade Parijs

BioBased missie naar Siñal 2017

Biobased Economy

Bent u ondernemer in de biobased economy? Ga dan van 29 tot en met 31 mei mee met de BioBased Missie naar Châlons-en-Champagne in Noord-Frankrijk. De missie vindt plaats in het kader van de conferentie SIÑAL, ‘The meeting place for the Bioeconomy’.

Afhankelijk van het aantal deelnemers, organiseert de ambassade Parijs een Nederlandse bedrijvendelegatie naar SIÑAL 2017. Als er meerdere Nederlandse bedrijven deelnemen, krijgt Nederland een ‘Holland eiland’ met voor elk bedrijf een eigen plek. Op maandag 29 mei organiseert de ambassade (mogelijk) een regiobezoek.

Wat is SIÑAL?

SIÑAL is een internationaal zakelijk evenement voor het mkb. Het event bestaat hoofdzakelijk uit B2B-meetings tussen contractors en suppliers, met daarnaast workshops (meestal Franstalig) op het gebied van non-food toepassingen van biomassa.

Er nemen zo’n 300 bedrijven deel aan dit matchmaking-programma met gemiddeld 12 gearrangeerde afspraken per bedrijf. Het zijn voornamelijk Franse bedrijven en instituten die zich vooral bezighouden met biomoleculen, biomaterialen en bio-energie.

Programma 29-31 mei 2017

29 mei: regiobezoek, afhankelijk van het aantal deelnemers.
30 en 31 mei: SIÑAL 2017.

Kosten

De organisatie van het evenement biedt voor € 1.090 (exclusief btw) het volgende aan:

  • Deelname aan SIÑAL op 30 en 31 mei.
  • Een ingericht ‘Holland eiland’ (indien minstens vijf Nederlandse deelnemers) met ruimte voor elke deelnemer voor PR-materiaal, tafel en stoelen om de businessmeetings te faciliteren.
  • Een planning met afspraken (bedrijven die aangeven uw bedrijf te willen ontmoeten en andersom).
  • De mogelijkheid mee te dingen naar de innovatieprijzen.
  • Lunches op 30 en 31 mei, cocktail-dînatoire (staand buffet) op dinsdagavond 30 mei.
  • 2 overnachtingen (van 29 en 30  mei) in een hotel in Châlons en Champagne.
  • Shuttle tussen hotel en SINAL ’s ochtends en ’s avonds terug.

Als het regiobezoek op maandag 29 mei doorgaat betaalt de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) de kosten hiervan.
Heen– en terugreis zijn voor eigen rekening.

Aanmelding

De ambassade verneemt graag zo snel mogelijk of u deelneemt aan de bedrijfsdelegatie tijdens SIÑAL 2017. Om aan te melden stuurt u een mail naar PAR-LNV@minbuza.nl.

Meer informatie

Neemt contact op met Sandra Poitou van ADVBE:
T: 33 (0)1 41 86 49 06
E: SPoitou@advbe.com