• 09Jan
  • Assen
  • 17:00 - 20:15 uur

BitterBallenBorrel Assen

BitterBallenBorrel Assen is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap of verplichtingen. Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om in De Bonte Wever het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Iedere editie worden er uitnodigende sprekers uitgenodigd. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

 

MOTTO

Bij BitterBallenBorrel zijn “hulpvragen” de basis van het netwerken. Een hulpvraag is een door een ondernemer, in eigen bewoordingen omschreven, motief en strategisch doel van zijn/haar bezoek aan BitterBallenBorrel. Netwerken bij BitterBallenBorrel is Iets doen, voor een ander,waar die ander wat aan heeft.

 

PROGRAMMA

17.00 uur Opening Netwerken met ballen
18.00 uur Lezing Ik Ben Drents Ondernemer
19.15 uur  Verloting “Pitch Het Bedrijf”
19.20 uur Pitch Brittish Pub Cheers
20.00 uur Afsluiting Netwerken met ballen
20:15 uur Natafelen

 

Ik Ben Drents Ondernemer

Het midden- en kleinbedrijf is belangrijk voor onze economie. Ook jij maakt daar deel van uit. Wij willen jou als Drents ondernemer een extra steuntje in de rug bieden, in welke fase van ondernemerschap jij ook zit. Dat doen we in de vorm van bijeenkomsten, webinars, workshops, telefonische ondersteuning en vouchers. Wie wij zijn? Wij zijn Ik Ben Drents Ondernemer,  een initiatief van de provincie Drenthe in samenwerking met onder meer de NOM, het MKB-fonds en de Drentse gemeenten, voor Drentse ondernemers met ambitie.

Ik Ben Drents Ondernemer in 2020

Wat kunnen wij voor jou betekenen? Hoe kun jij een voucher inzetten om te groeien of jouw bedrijf verder te ontwikkelen? Waar investeer jij in? Wij investeren met je mee!

 

VERLOTING  “Pitch Het Bedrijf”

BitterBallenBorrel biedt ondernemers een kosteloze kans om “het bedrijf” in de picture te zetten. Iedere BitterBallenBorrel Assen verloten wij “Pitch Het Bedrijf”, een pitch/bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Assen met een tegenwaarde van 495,– eur excl BTW, welke bestaat uit;

– tekst, logo & hyperlinks op de eventpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks op de Facebookpagina van de volgende borrel,
– tekst, logo & hyperlinks in de directmail m.b.t. de volgende borrel,
– 5 minuten live presentatietijd tijdens de volgende borrel.

 

Pitch Brittish Pub Cheers

In Cheers is iedereen welkom en je voelt je er direct thuis door de ongedwongen sfeer. Hier kom je samen met vrienden, collega’s en familie voor een hapje en een drankje en de regelmatig terugkerende evenementen zoals: Pubquiz, karaoke en DJ’s. Kijk op onze evenementenkalender voor alle feestelijkheden in Cheers. Uiteraard ben jij ook van harte welkom voor bedrijfsborrels, verjaardagsfeesten, vrijgezellenfeesten en natuurlijk op bij de vrijdagmiddagborrel (vrijmibo)

Muzikale omlijsting door René Lulofs.

Inmiddels 20 jaar beroepsmuzikant.

Een zeer breed repertoire en daardoor ook breed inzetbaar. Of het nu gaat om achtergrondmuziek( zoals recepties, restaurants/hotels,  presentaties, huldigingen of simpelweg een ‘bedrijfsborrel’) , of lekkere dansmuziek (óók stijldansen) op een gezellige feest. René vult het professioneel  voor je in met zeer uiteenlopende stijlen, wat kan variëren van easylistening tot rockklassiekers, van Nederlandstalig (óók Nederpop) tot …… Vul maar in. René begeleid zich op keyboard en gitaar. Zowel akoestisch als electrische gitaar.

NATAFELEN

Na afloop van de BitterBallenBorrel kan er worden nagetafeld tijdens het diner. Dit betekent lekker eten, ervaringen uitwisselen, advies vragen en geven, etc. Het diner bestaat uit een speciaal Bitterballenborrel menu in het a la carte restaurant Dapper. Kosten voor het diner zijn € 15,00 p.p. Uiteraard kun je ook een gerecht van de kaart kiezen. Vanwege het informele karakter is je partner natuurlijk ook van harte welkom

 

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch wordt er vriendelijk gevraagd om je in te schrijven zodat de juiste logistieke voorbereidingen getroffen kunnen worden. Dit kan via assen@bitterballenborrel.nl