• 08Apr
  • Duisenberg Gebouw Zernike Campus
  • 14.00 - 18.30 uur

Business Meets University

Duurzaamheid, innovatie en digitale transformatie zijn onmisbaar voor bedrijven in de huidige tijd. Daarnaast neemt sociaal ondernemerschap een steeds belangrijkere rol in voor zowel grote als kleine bedrijven. De toekomst doet een beroep op jouw interne creativiteit als ondernemer en vraagt om externe verbinding. Heb jij als ondernemer een vraagstuk waarover je zou willen sparren met de volgende generatie economen en bedrijfskundigen? Of wil je kennis maken het onderzoek van de RUG die ze in Noord Nederland uitvoeren? Dan ben je van harte welkom tijdens Business Meets University.

Datum: woensdag 8 april
Tijdstip: 14.00 – 18.30 uur
Locatie: Faculteit Economie en Bedrijfskunde Duisenberg Gebouw Zernike Campus

Kennis delen

Tijdens het evenement zijn er lezingen van zowel academici als bedrijfsdeelnemers. In diverse workshops maak je actief kennis met relevante expertise van wetenschappers over leiderschap, creatief innoveren, digitaal transformeren en sociaal ondernemen.

Nieuwe inzichten voor jouw vraag

Je kunt ervoor kiezen een vraagstuk in te dienen, waarmee onze studenten samen met jou aan de slag gaan tijdens de bijeenkomst. Met de laatste kennis en een frisse blik geven zij jou nieuwe inzichten, die kunnen leiden tot innovatie. Zij gaan graag met je in gesprek.

Aanmelden

Meld je aan voor het evenement en geef aan welke workshops je wilt volgen op www.rug.nl/feb/bmu

Heb jij een eigen vraagstuk? Dien jouw case in voor 14 maart aanstaande. De RUG neemt z.s.m. na jouw inzending contact met je op.