• 08Nov
  • Borussia-Park Stadion

Business Partner vinden in Duitsland?

Stadion Gladbach

Matchmaking is de manier om een lokale zakenpartner te vinden. Tijdens de 8e Duits-Nederlandse Handelsdag vindt een groot Matchmaking Event plaats. Bent u op zoek naar een agent, distributeur, toeleverancier of samenwerkingspartner in Duitsland? Meld u dan kosteloos aan en wij helpen u aan de juiste contacten.

De registratie en doelgroep

Alle soorten ondernemers kunnen meedoen. Het maakt dus niet uit of u producent, exporteur, handelaar, professional of ontwikkelpartner bent.

Aanmelden is gratis en kan tot 6 november. Klik hier om u aan te melden.

9 gesprekken op één dag

Er zijn voor deze matchmaking veel Duitse bedrijven gemobiliseerd door de inzet van onze Duitse projectpartners, zoals de IHK’s, NRW International, Zenit en het Nederlands postennetwerk.

Vanaf 1 oktober kunt u uit de lijst van deelnemers zelf maximaal 9 gesprekspartners kiezen. Op woensdag 8 november gaat u persoonlijk naar Mönchengladbach voor de ingeplande gesprekken. In geval dat u na het evenement nog wilt blijven zoeken, geeft u uw wensen aan ons door. Wij zetten dan de zoektocht voort.

Informatie over de Duits-Nederlandse Handelsdag

De matchmaking vindt plaats tijdens de Duits-Nederlandse Handelsdag. Hier komen circa 1.000 Nederlandse en Duitse bedrijven samen om contacten te leggen en zakelijke mogelijkheden te onderzoeken. Klik hier voor meer informatie

Tijdstip en locatie

8 november 2017

14:15-18:00 uur (Matchmaking)

13:00-19:30 uur (Duits-Nederlandse Handelsdag)

Borussia-Park Stadion, Hennes-Weisweiler-Allee 1, DE-41179  Mönchengladbach (D)