• 08 - 11Dec
  • Central and Eastern Europe

Business Week Central and Eastern Europe

Ben jij op de hoogte van alle kansen die Midden- en Oost-Europa jouw bedrijf bieden? Ben jij een ervaren exporteur en heb jij interesse in het betreden van nieuwe, veelbelovende markten? Blokkeer dan 8 en 9 december in je agenda en meld je aan voor de online Business Week Midden- en Oost-Europa.

De coronapandemie zorgt ervoor dat steeds meer bedrijven hun strategieën op de internationale markt heroriënteren, met als gevolg dat ondernemers zich in 2021 meer zullen gaan richten op markten dichter bij huis. Midden- en Oost-Europa bieden veel kansen voor bedrijven die het internationaliseringsrisico willen verkleinen.

Kansrijke sectoren

De Business Week Midden- en Oost-Europa vindt op 8 en 9 december 2020 plaats. Twee dagen lang word je geïnformeerd over de markt en kansrijke sectoren in deze regio waaronder:

  • Landbouw, voedsel en tuinbouw;
  • Duurzame energie en innovatie;
  • Circulaire economie en water.

Programma

De Business Week begint met een gezamenlijke opening over macro-economische ontwikkelingen in deze diverse en veelbelovende regio. Vervolgens wordt door het Nederlandse economische netwerk een aanbod aan online workshops, rondetafelgesprekken en webinars georganiseerd. Het hoogtepunt van deze Business Week wordt een virtuele handelsmissie voor offshore windenergie naar Polen met Sigrid Kaag, Minister voor Buitenlandse Handel.

Aanmelden

Schrijf je HIER in voor de Business Week Midden- en Oost-Europe.

Aanmelden

Organisatie

De Business Week wordt georganiseerd door Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, NOM, Amsterdam Trade & Innovate, Regio Utrecht en LIOF.