• 14Okt
  • Online
  • 14.00-17.00 uur

Career event Meet Your Future in Business

Biedt u een uitdagende stage en/of afstudeerplek? Of wilt u uw team uitbreiden met een afgestudeerd talent? Kom dan in contact met onze enthousiaste studenten van NHL Stenden Hogeschool tijdens Career Event | Meet your future. Dit online evenement wordt georganiseerd op donderdag 14 oktober 2021 (14.00-17.00 uur). Onze studenten van de economische, de ICT en Communication & Multimedia Design opleidingen gaan graag met u in gesprek.

Meld uw bedrijf eenvoudig aan!

Onze talenten studeren aan de opleidingen:

Accountancy, Commerciële Economie, Communication & Multimedia Design, International Business, Marketing Management, Ondernemerschap & Retail Management, Finance & Controle, Finance, Tax & Advice, Ad ICT Beheer, Logistics Management, maar ook Technische Informatica.

Wat het kost het?

Het online event is een gratis evenement voor zowel talent als organisaties. Echter, er is een mogelijkheid voor bedrijven om te upgraden naar een premium pakket waarmee nog meer zichtbaarheid in de lobby, bedrijfspresentaties en een virtuele booth in de huisstijl van de organisatie mogelijk worden. Het Career event Meet Your Future in Business, Tech & ICT is dé gelegenheid om uw organisatie aan meer dan 500 studenten, starters en expats te tonen.

Event App

Met goed gebruik van de EventApp, kunnen vanaf twee weken voor het event afspraken worden ingepland met talent, zodat u tijdens het evenement waardevolle 1-op-1 gesprekken kunt voeren met gemotiveerde werkzoekenden.

Meld uw bedrijf aan!

Het event vraagt niet meer dan een of twee van uw vertegenwoordigers die het virtuele evenement bijwonen, op 14 oktober van 14:00 uur tot 17:00 uur. Wanneer de optionele App goed wordt gebruikt, weet u al wat u kan verwachten van de 1-op-1 afspraken die talent maar ook u, met interessant talent, al kan afspreken vanaf twee weken van te voren.

Meldt u dan alvast aan door op onderstaande button te klikken. Heeft u vragen, dan mag u deze ook sturen naar info@careerevent.eu en noteer 14 oktober alvast in de agenda.*

Meld uw bedrijf eenvoudig aan!

*Aanmelden kan tot en met vrijdag 24 september.
**Dit online evenement organiseren wij met vele partners en hierdoor kan het zijn dat u deze e-mail vaker ontvangt.