• 18Nov
  • Voormalig Melkfabriek Bunne
  • 16.30 - 19:15

Dag van de ondernemer

Laat je zien!

Laat je zien op hét evenement voor ondernemers in Drenthe! Op 18 november aanstaande is het de Dag van de Ondernemer, en dat laten we natuurlijk niet zomaar voorbijgaan zonder ‘onze’ ondernemers eens goed in de spotlight te zetten. Daarom hebben wij, als Ik Ben Drents Ondernemer, een evenement met een goed gevuld programma voor je in petto op een fantastische locatie!

 

Vertel!

De voormalige melkfabriek in Bunne is het decor voor een bruisend en interactief programma met heerlijk eten en drinken. Onder het genot van al dat lekkere eten en drinken is er voor jou de gelegenheid om op onverwachtse wijze met collega-ondernemers in contact te komen door “Van heurn zeg’n” – een speciaal voor deze avond ontworpen interactieve ontmoetingsgame. Daarnaast verzorgt Hilbert Wiechers, bekend van Wiechers Wonen en voorzitter van de Adviesgroep van Ik Ben Drents Ondernemer, een inleiding over ondernemen in Drenthe en de ambities die wij als Ik Ben Drents Ondernemer hebben. Kortom, volop mogelijkheden om te netwerken, maar wel lekker toegankelijk zoals je van ons gewend bent.

 

Wie is er uitgenodigd?

Jij! Jij bent als Drents ondernemer óf aanjager van ondernemen in Drenthe onmisbaar voor onze economie en het welzijn van de regio. Jij wordt daarom in het zonnetje gezet, terwijl je kunt genieten van een topavond. Laat je dus verrassen, maar vooral: laat je zien!

 

Aanmelden dus!

Stuur daarom snel een mailtje naar monique@ikbendrentsondernemer.nl met jouw aanmelding en laat je zien op 18 november! Dieetwensen? Geef ze even door bij je aanmelding.

 

Evenementgegevens:

  • Datum: 18 november 2022
  • Tijden: 16:30-19:15 uur
  • Locatie: Peizerweg 2, 9496 PC Bunne