• 27Mar
  • De Drentse Zaak

DDZ op Dinsdag: Wat betekent de AVG voor ondernemers?

De Drentse Zaak is er voor ondernemers. Daarom heeft het ondernemers- en kenniscentrum vorig jaar DDZ op Dinsdag opgericht. Met behulp van verschillende inspiratie- en kennisavonden hoopt DDZ ondernemers verder te helpen. Zo ook met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Wat betekent deze nieuwe privacywetgeving voor ondernemers? Tijdens DDZ op Dinsdag op 27 maart kom je erachter!

Al maanden kun je geen krant meer openslaan of het gaat over de AVG. Vanaf 25 mei gaat de nieuwe privacywet officieel van start. Vanaf die datum geldt in heel de Europese Unie dezelfde privacywetgeving.

Meer verantwoordelijkheid
De derde editie van DDZ op Dinsdag op 27 maart gaat in op deze nieuwe wet. De kans is namelijk groot dat de AVG vraagt om aanpassingen binnen jouw organisatie. Zo worden onder meer de privacyrechten van de mens versterkt en uitgebreid. Daarnaast legt de AVG meer verantwoordelijkheid bij organisaties zelf neer, omdat je vanaf eind mei verplicht bent om aan te tonen dat je je aan de wet houdt.

Privacyvraagstukken
Klinkt allemaal behoorlijk ingewikkeld. Maar dat hoeft het helemaal niet te zijn. Tijdens DDZ op Dinsdag ontdek je wat de AVG betekent voor jou als ondernemer. Advocaat Jeroen Sprangers van Rein Advocaten & Adviseurs vertelt je alles wat je moet weten over de nieuwe privacywet.
Sprangers is zeer ervaren in herstructureringen en heeft als IT-specialist een voorliefde voor innovatie, startups en bijzondere samenwerkingsverbanden. In de ICT-wereld bemoeit hij zich vooral met privacyvraagstukken. Hij weet dus als geen ander hoe jij je moet voorbereiden op de
AVG.

Persbericht De Drentse Zaak
15-03-2018 Programma en aanmelden
19.00: Inloop
19.30: Begin programma met advocaat Jeroen Sprangers
De avond wordt afgesloten met een netwerkborrel

De toegang tot DDZ op Dinsdag is gratis. Wel vragen we je vooraf aan te melden via info@dedrentsezaak.nl . Tot dan!

Locatie
Beilerstraat 24, 9401 PL Assen
Parkeren kan voor en achter het pand.
Je kunt eventueel uitwijken naar de parkeergarage aan de Torenlaan.