• 12Sep
  • De Drentse Zaak

DDZ op Dinsdag: Succesvolle ondernemers aan het woord

DDZ op Dinsdag

Kennis en inspiratie opdoen. Dat staat centraal in het nieuwe evenement van De Drentse Zaak. Het ondernemerscentrum in Assen helpt ondernemers graag verder en organiseert daarom iedere twee maanden een inspiratieavond. Tijdens DDZ op Dinsdag vertellen succesvolle ondernemers over het ondernemerschap. Op dinsdag 12 september vindt de kick-off plaats.

DDZ op Dinsdag!

Tijdens DDZ op Dinsdag zijn diverse succesvolle ondernemers te gast. Zij vertellen over het ondernemerschap en hun weg naar succes. Een weg met ook de nodige hobbels. Tijdens de eerste editie van het nieuwe evenement zijn er meteen twee bijzondere gasten, die beiden dit jaar in de prijzen vielen. Tijdens de kick-off vertellen ondernemers Bakschik Martirosian en Mehdi Alkuryfy over hun weg naar de top. Nico Jan van Hemel (Het Geheime Wapen Tekstschrijvers) gaat met de twee ondernemers in gesprek. Daarbij zijn vragen van het publiek meer dan welkom. Nieuwsgierig naar waar ze hun inspiratie vandaan halen? Wat hun ondernemersgeheim is? Of ze wel eens twijfelen? Laat je tijdens DDZ op Dinsdag inspireren en verrassen!

Kennishuis

De Drentse Zaak wil meer en meer een kennishuis worden voor alle soorten ondernemers. Dit voornemen komt goed tot uiting in een evenement als DDZ op Dinsdag. Directeur Harry Weitering is enthousiast over het concept. “Vooral omdat het vanuit de gebruikers van De Drentse Zaak zelf komt. Daarnaast is het periodiek, je weet gewoon dat er iedere twee maanden iets interessants voor ondernemers te doen is. En het is een unieke kans om je netwerk uit te breiden en om vervolgens weer met een geïnspireerde, frisse blik verder te ondernemen.”

De kick-off van DDZ op Dinsdag vindt plaats op dinsdag 12 september. Het programma begint om 19.30 uur. De avond wordt afgesloten met een netwerkborrel. De toegang is gratis. Wel vragen we geïnteresseerden om zich vooraf aan te melden via info@dedrentsezaak.nl.

Gasten kick-off DDZ op Dinsdag

1. Bakschik Martirosian: Meest veelbelovende start-up
De eerste gast van de inspiratieavond is Bakschik Martirosian. Vier jaar geleden begon hij op zijn slaapkamer te pionieren met een lasersnijmachine. Inmiddels is zijn bedrijf BMTEC zo gegroeid, dat Bakschik het niet meer alleen af kan. Samen met zijn medewerkers betrok hij vorig jaar een bedrijfsruimte van 200 vierkante meter, waar alle ruimte is voor de kunststof halffabricaten die ze maken. 2017 was een extra succesvol jaar voor de ondernemer omdat BMTEC in juni werd uitgeroepen tot de meest veelbelovende start-up van Drenthe. De ‘Drentse Startup 2017’ is een initiatief van de stichting Young Business Award.

2. Mehdi Alkuryfy: Leukste kapsalon van Nederland
Ook voor de tweede gast van DDZ op Dinsdag was juni een succesvolle maand. De kapsalon van Mehdi Alkuryfy werd namelijk bijna drie maanden geleden tijdens een speciale awardshow uitgeroepen tot Leukste kapsalon van Drenthe én Nederland. Al eerder kreeg Barberosi Hair Studio de titel voor ‘Leukste kapsalon van Assen’. Wat alle titels extra bijzonder maken, is dat Mehdi nog maar iets langer dan een half jaar bezig is. De Drentse Zaak is zeker geen onbekend terrein voor de ondernemer. Via het ondernemershuis kreeg hij namelijk extra adviezen van een ondernemerscoach.