• 25Mei
  • Online
  • 16.00-17.00 uur

Digilink – Hoe haal je meer uit je bedrijf door middel van data?

 

Data is overal om ons heen. De websites die we bezoeken verzamelen data en wanneer je online iets wilt downloaden of wanneer je je aanmeldt voor dit webinar wordt er data verzamelt. Waarschijnlijk verzamel jij met jouw bedrijf ook gegevens over hoe het financieel gaat met je bedrijf en welke kosten je precies maakt. Wil jij meer weten over wat je precies met deze gegevens kunt om je bedrijf beter te maken? Meld je dan aan voor het webinar ‘Hoe haal je meer uit je bedrijf door middel van data’.

 

Datum: 25 mei 2022
Tijd: 16.00-17.00 uur
Locatie: online
Spreker: Aleid Brouwer, Lector NHL Stenden

 

Inhoud webinar

In dit webinar geeft Aleid Brouwer van het lectoraat betekenisvol ondernemen je meer inzicht in hoe je jouw bedrijf productiever kunt maken door slim data in te zetten en welke data je het beste kunt verzamelen. Onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Wat is data-science?
  • Waarom zou je investeren in data-science?
  • En hoe ga je nu zelf aan de slag met dit onderwerp?

 

Voor wie

Elk bedrijf dat iets wil leren over wat je met data kunt. Het maakt voor dit webinar niet uit of je al heel veel data verzamelt of daar juist nog helemaal niet mee bezig is. Iedereen is welkom!

 

Over Aleid Brouwer

Sinds begin 2018 is Aleid als lector ‘Betekenisvol Ondernemen’ verbonden aan NHL Stenden. Eén van de projecten waar Aleid op dit moment mee bezig is gaat over digitalisering in het MKB. Aleid heeft dus veel ervaring met samenwerken met het MKB en weet wat voor vragen er bij het MKB spelen. Ze vindt het leuk haar kennis met de doelgroep van haar onderzoek te delen en helpt graag het MKB een stapje verder op het gebied van digitalisering.

 

Meld je nu aan

Aleid deelt graag haar kennis over het slim inzetten van gegevens met je tijdens deze workshop. Ben je erbij? Meld je aan door een mail te sturen naar hello@digilinkdrenthe.nl.

Zien we je online op 25 mei?