• 12Mei
  • DOC33 (Alfa-college), Voltastraat 33 in Hoogeveen
  • 08.00 - 09.00

Partner event: ontbijtsessie – Drenthe reist Duurzaam

Duurzaam op weg – Wat kun je als werkgever doen en wat levert het je op?

Duurzaam reizen is goed voor het milieu, maar ook voor jouw medewerkers èn jouw organisatie. Wist je dat jij als werkgever veel invloed hebt op hoe jouw medewerkers en bezoekers duurzaam reizen? Zeker in deze tijd van hoge brandstofprijzen en digitale mogelijkheden om thuis te werken. Maar hoe pakken we het daadwerkelijk aan?

We nodigen je graag uit om hierover in gesprek te gaan met collega-ondernemers. Want wat kun jij als werkgever doen om je medewerkers te faciliteren en welke alternatieven zijn er op het gebied van mobiliteit?

Je bent van harte welkom bij de ontbijtsessie hierover op donderdag 12 mei van 8.00 tot 9.00 uur DOC33 (Alfa-college), Voltastraat 33 in Hoogeveen.

Deze sessie wordt georganiseerd door Drenthe reist Duurzaam in samenwerking met de gemeenten De Wolden en Hoogeveen.

 

Wat is Drenthe reist Duurzaam?

Drenthe reist Duurzaam is een initiatief van Provincie Drenthe in samenwerking met het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en houdt zich bezig met thema’s als thuiswerken, openbaar vervoer en de fiets en heeft als doel meer medewerkers duurzaam naar en voor het werk te laten reizen. Drenthe reist Duurzaam helpt je op weg met expertise, een groot netwerk en vertelt je graag meer over de mogelijkheden voor jou als werkgever op het gebied van duurzame mobiliteit. En dat geheel kosteloos. De Drentse gemeenten ondersteunen dit en trekken samen op met deze organisatie.

 

Aanmelden

Heb je interesse en schuif je aan voor het ontbijt op 12 mei? Meld je dan aan via dit aanmeldformulier. Drenthe reist Duurzaam biedt jou, bij deelname, kosteloos een postcodescan aan. Deze scan biedt inzichten in de reispotentie van je medewerkers en geeft aanknopingspunten om concreet aan de slag te gaan met duurzame mobiliteit.