• 18Mei
  • Theater Hofpoort @De Fabriek (Sint Jansstraat 4, 7741 HB Coevorden)
  • 19.30-20.30 uur

Partner event: drenthe reist duurzaam – Coevorden

Duurzaam op weg in tijden van hoge brandstofprijzen (en daarna)
Wat kun jij als werkgever doen en wat levert het je op?

Duurzaam reizen is goed voor het milieu, maar ook voor jouw medewerkers èn jouw organisatie. Wist je dat jij als werkgever veel invloed hebt op hoe jouw medewerkers en bezoekers duurzaam reizen? Zeker in deze tijd van hoge brandstofprijzen en digitale mogelijkheden om thuis te werken. Maar hoe pakken we het daadwerkelijk aan?

We nodigen je graag uit om hierover in gesprek te gaan met collega-werkgevers. Want wat kun jij als werkgever doen om je medewerkers te faciliteren en welke alternatieven zijn er op het gebied van mobiliteit?

Je bent van harte welkom tijdens de informatiesessie (19.30-20.30 uur) op 18 mei 2022. We zijn dan te gast bij Theater Hofpoort @De Fabriek (Sint Jansstraat 4, 7741 HB Coevorden).

Deze sessie wordt georganiseerd door Drenthe reist Duurzaam in samenwerking met de gemeente Coevorden.

 

Wat is Drenthe reist Duurzaam?

Drenthe reist Duurzaam houdt zich bezig met thema’s als thuiswerken, openbaar vervoer en de fiets en heeft als doel meer medewerkers duurzaam naar het werk te laten reizen. Ze helpen je op weg met tools en expertise en hebben een groot netwerk en vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor jou als werkgever op het gebied van duurzame mobiliteit. En dat geheel kosteloos! Als gemeente ondersteunen wij dit van harte en trekken we samen op in dit proces.

 

Aanmelden

Heb je interesse en wil je weten hoe jij als werkgever de CO2 kunt verlagen? Meld je dan aan via deze link. Drenthe reist Duurzaam biedt jou, bij deelname, kosteloos een postcodescan aan. Deze scan biedt inzichten in de reispotentie van je medewerkers en geeft aanknopingspunten om concreet aan de slag te gaan met duurzame mobiliteit.