• 01Jul
  • Online
  • 8.00 - 9.00 uur

Drenthe Reist Duurzaam

Welke kansen biedt duurzame mobiliteit voor jou als Asser werkgever? En hoe kun jij duurzame mobiliteit stimuleren? Tijdens een digitale ontbijtsessie (08.00 tot 09.00) op donderdag 1 juli kun je erover in gesprek met Drenthe Reist Duurzaam, de provincie Drenthe, de gemeente Assen en de Drentse Fietsforensen.

De komende tijd vinden er een aantal belangrijke wijzigingen plaats. Zo mag er vanaf 1 oktober niet standaard meer een kilometervergoeding verstrekt worden. Daarnaast heeft Corona een grote impact gehad op mobiliteit en reisgedrag en zijn vitaliteit en duurzaamheid nog hoger op de agenda komen te staan. Ook volgt in de loop van 2022 een wettelijke CO2-normering die gevolgen heeft voor werkgevers met meer dan 100 medewerkers.

Meld je aan en ontvang een ontbijtbox
Voor werkgevers is het daarom een goed moment om extra in te zetten op fietsstimulering. Heb je interesse in dit onderwerp en ontbijt je mee? Aanmelden kan via onderstaande button. Je krijgt een digitale uitnodiging en na aanmelding ontvang je thuis of op je werk een ontbijtbox.

Aanmelden