• 11Okt
  • DNK- De Nieuwe Kolk

Dutch-E

Explosieve groei en kansen digitalisering  Drenthe onderwerp ‘Dutch-E’ in  ASSEN

De technologische ontwikkelingen gaan razendsnel en zeker in Drenthe is er momenteel sprake van een explosieve groei van de digitalisering. Dat heeft geleid tot de ontwikkeling van Drentse IT-bedrijven die meetellen op landelijk- én op wereldniveau. Maar ook tot ingrijpende ontwikkelingen en uitdagingen en kansen voor álle ondernemingen in  Drenthe.

Donderdag 11 oktober  begint in het DNK te Assen voor de 3e keer een uniek evenement waar belangstellenden in korte tijd worden bijgepraat over deze nieuwe ontwikkelingen. Top-sprekers uit Drenthe  en andere delen van het land komen er over hun ervaringen vertellen en tips geven. Er is niet alleen informatie over de nieuwste trends, maar zeker ook over de kansen voor veel bedrijven. De middag wordt geopend door  De heer Marco Out, Burgemeester van Gemeente Assen.

Hét trendevent van  Drenthe

Dutch-E is dankzij de combinatie van sprekers en workshops hét trendevent van Drenthe . Organisator Wake Up Events neemt de bezoeker in 1 middag mee in een wereld die in een razend tempo verandert. Zoals ontwikkelingen op het gebied van online marketing, virtual reality, mobiel zakendoen, internet of things, social media, big data3D-printing en Serious Gaming.

Google en Igor Beuker

Keynote-speaker  Floris van de Peppel, senior accountmanager bij Google, gespecialiseerd in het realiseren van groei bij bedrijven.  Tijdens Dutch-E presenteert hij samen met een regionale ondernemer de laatste digitale trends en technologie van Google en laat hij zien hoe je zichtbaar wordt met je online en offline activiteiten. Een verhaal over ondernemerschap in een snel veranderende online wereld.

Keynote spreker Igor Beuker presenteert de allernieuwste trends en innovaties en zal je als bezoeker bewust maken van de veranderende omgeving waarin bedrijven zich bevinden. Igor Beuker staat bekend om zijn onafhankelijke en scherpe blik op trends en technologieën die impact hebben op bedrijf, economie en maatschappij. Achter de schermen is Igor ondernemer met 5 exits en 24 angel investeringen, award-winnend marketingstrateeg voor merken voor merken als Amazon, L’Oréal, Nike, Unilever en trendwatcher voor Fortune 500’s.

Ondernemers

Als bezoeker van Dutch-E krijgt u deze dag alle informatie die nodig is om de digitale stappen te kunnen zetten voor de groei van uw bedrijf. Ook succesvolle startups uit Noord Nederland presenteren zich er, en vertellen er over hun innovatieve digitale producten.

Inspiratieplein met virtual reality

In het middagprogramma kan de bezoeker zelf aan de slag op het inspiratieplein met drones, virtual reality, 3D-printing, serious gaming en online marketing. Dutch-E is aldus dé ontmoetingsplaats voor iedereen die zich verbonden voelt met toekomst, vernieuwing en innovatie. Dutch-E realiseert een levendige ontmoeting van beslissers uit het bedrijfsleven, consumenten, professionals, retailers en ondernemers.

Meer informatie en tickets op: http://www.dutch-e.nl/

Dutch-E, ontdek alle digitale trends in 1 dag!

http://www.dutch-e.nl/