• 13Nov
  • Provinciehuis
  • T.z.t.

Duurzaam Drenthe Event

De provincie Drenthe is druk bezig met een nieuwe invulling van Hét Duurzaam Drenthe Event. Vrijdag 13 november gaat door, maar dat het heel anders wordt, is zeker. De hele dag een fysiek event organiseren zit er helaas niet meer in. Daarom is er per onderdeel gekeken naar wat er mogelijk is. Het resultaat: een compleet vernieuwde versie van Hét Duurzaam Drenthe Event.

Wat gaat er wel en niet door?

De rondleiding bij de oud-winnaars gaat helaas niet door, maar voor andere onderdelen is er een alternatief gevonden. De dag zelf gaat er in ieder geval heel anders uitzien. Het idee hiervoor is om een kleinere bijeenkomst te organiseren met een kortere tijdsduur. Tijdens deze bijeenkomst spreekt de keynote-spreker en is er natuurlijk de prijsuitreiking van Het Duurzame Drentse Bedrijf 2020. De workshops gaan we ook aanpassen. Het plan is om een aantal daarvan in de weken voorafgaand aan 13 november op een andere manier aan te bieden. Hoe Dateplaza eruit gaat zien weet men nog niet exact, dat hangt namelijk ook af van het aantal bezoekers dat mogelijk is.

Daarnaast heeft de provincie Drenthe een nieuw idee bedacht om toe te voegen aan het programma. Wat dat precies is, houden ze nog even voorzich, ze bekijken de komende tijd of dit nieuwe idee goed werkt in het aangepaste programma.

Meld je aan als bezoeker

Je hoeft straks niets te missen van Hét Duurzaam Drenthe Event als er bijvoorbeeld geen bezoekers mogelijk zijn, want we gaan alles live streamen. Zo kun je er in ieder geval online bij zijn. Vanaf 6 oktober kun je je aanmelden. Als je de uitnodiging wilt ontvangen, kun je je het beste aanmelden voor onze nieuwsbrief. Meld je hier aan en mis geen enkele update.

Hét Duurzame Drentse Bedrijf van 2020

De huidige aanmeldingen voor de verkiezing Hét Duurzame Drentse Bedrijf van 2020 blijven gewoon staan en nemen we mee naar de nieuwe datum. De nieuwe datum heeft een groot voordeel: je kunt je bedrijf nog aanmelden voor de verkiezing! Dit kan tot 15 september. De winnaar van dit jaar gaat naar huis met 5000 euro! Dit bedrag is bedoeld om als investering in te zetten bij het (verder) ontwikkelen van een duurzame innovatie van de onderneming. Meld je nu alvast aan!

Nomineer een onderneming

Ben jij of ken jij een Drentse ondernemer die erg duurzaam bezig is binnen zijn/haar organisatie? Dan wordt deze onderneming misschien wel hét duurzame Drentse bedrijf van 2020! Via dit formulier kun je tot 15 september bedrijven nomineren.