• 13Apr
  • Provinciehuis Assen

Duurzame Dates

Donderdag 13 april 2017 organiseren we voor de vijfde keer hét Duurzaam Drenthe Event in het provinciehuis in Assen. Tijdens dit event reiken we awards uit voor het duurzame bedrijf en initiatief in Drenthe. Het is dé ontmoetingsplaats om Drentse duurzame initiatieven verder te helpen. Op de DatePlaza ontmoeten experts, bedrijven, bezoekers en overheden elkaar. Voor advies, financiële ondersteuning, netwerken en voor kennis en inspiratie. Ook zijn er verschillende sidemeetings voor nog meer inspiratie!

Duurzame Dates ondernemers
Bent u ondernemer in Drenthe en heeft u een goed initiatief of idee op het gebied van duurzaamheid? Meld het aan via de website:  www.drenthe.nl/duurzamedates en neem deel aan de verkiezing van het meest duurzame bedrijf 2017 in Drenthe.Profiteer bovendien van de vele mogelijkheden die er zijn.

Duurzame Dates óók voor inwoners en non-profit
Naast duurzame innovatieve ondernemers is hét Duurzaam Drenthe Events óók op zoek naar initiatieven van inwoners en non-profit organisaties. We zijn op zoek naar de Willie Wortels in Drenthe! Meld uw idee of het idee van iemand die u kent aan op de website.

Duurzame Dates bezoeken?
Dat kan natuurlijk ook, u bent van harte welkom. Want ook voor bezoekers is er veel informatie en inspiratie uit een snel groeiend netwerk te halen. We nodigen iedereen van harte uit voor Hét Duurzaam Drenthe Event op donderdag 13 april 2017!

De middag sluiten we af met de uitreiking van de award voor de duurzame Drentse ondernemer en het duurzame Drentse idee of initiatief. Doe ook mee, want meedoen loont in alle opzichten!

Programma

Tijd Onderdeel

12.30 Inloop met koffie en DatePlaza

13.15 Welkom en opening door de dagvoorzitter Inleiding door gedeputeerde en portefeuillehouder energie, milieu en duurzaamheid de heer T. Stelpstra
Nominaties voor de publieksprijs

Ronde 1 van 12 inspirerende sidemeetings met diverse thema’s

Dateplaza; presentaties van de genomineerde bedrijven en particuliere initiatieven. Ontmoeting en kennisuitwisseling met adviseurs van o.a. Noorden Duurzaam, de Kamer van Koophandel en overheden.

Ronde 2 van de 12 inspirerende sidemeetings met diverse thema’s
Keynote speaker Thomas Rau Stemmen voor de publieksprijs Bekendmaking van het ‘Duurzame Drentse Bedrijf’/initiatief van 2017 en de Willie Wortel prijs’ door juryvoorzitter de heer T. Stelpstra

17.00 Afsluiting en netwerkborrel