• 01Mar
  • Online
  • 16.30 - 17.30 uur

Introductiesessie: Duurzame inzetbaarheid

De maatschappij staat al een jaar lang onder druk en de stress onder vele medewerkers is voelbaar. Dit heeft zijn effecten op bijvoorbeeld productiviteit, belastbaarheid, betrokkenheid, verandervermogen, werk- privé balans en vitaliteit. De effecten hiervan zijn negatief voor zowel de medewerker als voor de organisatie. Onderzoek heeft aangetoond dat het welzijn van medewerkers een cruciale rol speelt bij het succes van de organisatie.

Er ontstaat weer iets van hoop richting de toekomst, een vooruitzicht naar een ‘open up’. Wat betekent dat voor de duurzame inzetbaarheid in jouw organisatie? Wat is er voor nodig om die hoop om te zetten in succes? Om ervoor te zorgen dat mensen zich geestelijk en lichamelijk gezond en gelukkig blijven voelen, is het nu de tijd om daarvoor een goed plan te maken. We hebben de eerste stappen in die richting gezet tijdens een Masterclass duurzame inzetbaarheid op 1 februari 2022.

Tijdens de leergang maak je kennis met de facetten van duurzame inzetbaarheid. Wanneer je hebt achterhaald welke ingrediënten binnen jouw organisatie bijdragen aan duurzame inzetbaarheid, leer je dit te vertalen naar een gedegen plan van aanpak en begin je binnen de leergang al met het inzetten van interventies. Je vormt samen met een aantal andere deelnemers een Community of Learners en leert van elkaar. Verder is het streven om een aantal keren op een locatie van de deelnemers, de modules te verzorgen.

De onderstaande leergang start op 24 mei 2022 bij voldoende interesse!

Heb jij nog vragen of wil je meer weten over de planning van deze leergang? Op dinsdag 1  maart a.s. van 16.30 – 17.30 uur kun je nog vrijblijvend en kosteloos deelnemen aan een interactieve introductiesessie. Aanmelden kan bij Tonny Nolle (t.nolle@pl.hanze.nl)