• 10 - 12Okt
  • Lissabon

Economische missie, parallel aan het staatsbezoek naar Portugal 10-12 oktober 2017

Wilt u zakendoen in Portugal? Ga dan mee met de economische missie van 10 t/m 12 oktober met de minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking.

Deze missie loopt parallel aan het staatsbezoek van Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima, alsook aan het bezoek van de minister van Buitenlandse Zaken aan Portugal. De Koning en de Koningin nemen deel aan enkele programmaonderdelen van de missie.

Voor wie?
De missie staat open voor bedrijven en kennisinstellingen uit onderstaande sectoren:

  • Duurzame energie & milieutechnologie (focus op energieopwekking, -infrastructuur, -efficiency en -opslag alsmede waste to energy)
  • Airport & aerospace (deelname aan deze missie staat ook open voor bedrijven uit de sector logistieke infrastructuur gelieerd aan airport en aerospace)

Portugal
Portugal is in Europa voorloper op het gebied van duurzame energie. Het aandeel hernieuwbare energie in de energieconsumptie stevent af op 30% en daarmee behoort Portugal tot de kopgroep in de EU.

De groei van toerisme zorgt voor een sterke vraag naar luchthaveninvesteringen in met name capaciteit en technische oplossingen. Daarnaast wordt een extra vliegveld gebouwd bij Lissabon en wordt de capaciteit van de huidige luchthaven uitgebreid.

Aanmelden:  kan tot en met 7 juli 2017
Kosten: De kosten van deelname bedragen € 950 per deelnemer. Bij meer dan 2 deelnemers per bedrijf bedragen de meerkosten € 475 per extra deelnemer. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening, net als eventuele kosten voor de individuele matchmaking, tolken en individueel transport. Om deelname van vrouwelijke ondernemers te stimuleren, geldt voor deze specifieke doelgroep een korting van 50% op de deelnemersbijdrage.
Contact: Voor meer informatie over deze economische missie neemt u contact op met Jos Hermsen, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, T 088 602 1078, e-mail: jos.hermsen@rvo.nl