09Apr

Eindbijeenkomst Groeicarrousel

U bent van harte uitgenodigd voor de Groeicarrousel Drenthe op maandag 9 april a.s..! Een inspirerende middag waarop ervaren professionals en ondernemers uit het Noorden samen komen met jonge talenten van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde Groningen, om samen de groeimogelijkheden voor hun organisaties te bekijken.

Zo’n dertig ‘student consultants’ hebben de afgelopen weken gewerkt aan innovatie-vraagstukken van acht Drentse bedrijven: Vredeveld Logistics. Redbag Europe, Sustainder, Technologies Added, Praedyz, Hoomark, tWeb en Drenthea. Tijdens deze middag worden de resultaten van hun onderzoek gepresenteerd. Voor uw bedrijf kan het interessant zijn deze cases van mede-ondernemers en te leren van nieuwe kennis en inzichten op te doen.

Naast de eindpresentatie kunt u een mini-college bijwonen van Professor Dr. Peter Verhoef, hoogleraar Marketing en directeur Groningen Digital Business Center, over de waarde en mogelijkheden van data voor uw organisatie.

Wanneer: 9 april 2018, 15.00-17.00 (inloop vanaf 14.30)
Waar: Provinciehuis Assen: Statenzaal en aangrenzende ontvangsruimte

Programma

14.30 Ontvangst
15.00 Opening
15.15 Presentatie student consultants
15.45 Groeicarrousel cases
16.00 Koffie
16.15 Mini-college ‘Waarde creëren met Big Data’
16.45 Uitroepen winnaar 21st Century Skills
17.00 Borrel

Aanmelden

We kijken ernaar uit u te mogen ontvangen op 9 april!

Evt. Extra personen

Benieuwd of sparren met jonge talenten u ook groei kan brengen? U bent altijd welkom in een volgende editie van de Groeicarrousel mee te doen.