• 15Jun
  • IT hub - Hoogeveen
  • 14.00-16.30

Uit de startblokken met blockchain

Heb jij weleens gehoord van blockchain, maar weet je eigenlijk niet precies wat het is of hoe het jouw bedrijf kan helpen? Dan is deze bijeenkomst op 15 juni speciaal voor jou!

Tijdens deze bijeenkomst legt Blockchainlab Drenthe uit aan de hand van praktijkvoorbeelden die specifiek gericht zijn op bedrijven en het MKB. We bespreken hoe blockchain de manier waarop bedrijven transacties doen, kan veranderen en hoe het bijdraagt aan meer veiligheid, transparantie en efficiëntie.

De sprekers delen verschillende succesvolle praktijkvoorbeelden en laten zien hoe deze voorbeelden hebben bijgedragen aan hun groei en winstgevendheid. Natuurlijk bespreken we ook de uitdagingen die komen kijken bij het implementatieproces én hoe je deze uitdagingen kunt overwinnen.

Je leert niet alleen hoe je blockchain kunt toepassen binnen jouw bedrijf, maar je krijgt ook de kans om te netwerken met andere ondernemers die geïnteresseerd zijn in innoveren. Dit is de perfecte gelegenheid om kennis op te doen, vragen te stellen en ideeën uit te wisselen.

Dus, ben jij nieuwsgierig naar blockchain en wil je weten hoe het jouw bedrijf kan helpen? Meld je dan nu aan voor de bijeenkomst op 15 juni, vanaf 14.00 uur. We kijken er naar uit om je daar te zien!

Meld je hier aan