• 03Feb
  • Online

ESNS innovatietour

ESNS is het belangrijkste showcasefestival van Europa. Ook dit jaar organiseren ze hun festival voornamelijk online, maar met een crew van een paar honderd man die deze omgeving inricht, een flink aantal artiesten dat optreedt en een enorm online publiek. Meerdere startups zullen deze mogelijkheden gebruiken om hun innovaties te testen, om bewijslast op te halen waarmee ze hun product of dienst nóg beter kunnen maken.

Wie ga je ontmoeten?

Tijdens de online innovatietour ga je in gesprek met meerdere ondernemers die hun prototypes hebben getest. Graag stellen we alvast twee ondernemingen kort aan je voor:
MUTE:

Een slimme softwareapplicatie die door middel van bestaande en nieuwe muziek unieke afspeellijsten en/of muziekstukken aan je voorstelt. Daarnaast maakt het op basis van individueel gewenste emoties de impact op de luisteraar inzichtelijk. Muziek kan op deze manier nauwkeurig en gebruiksvriendelijk als (medisch-) hulpmiddel worden ingezet.

CUPPA:

Cuppa wil ervoor zorgen dat de wereld zo weinig mogelijk single-use verpakkingen gebruikt. Dit doen ze door het ontwikkelen van verschillende systemen zoals statiegeldsystemen met slimme technologie voor verpakkingen en door het geven van gratis voorlichting over ons consumptiegedrag, waarmee ze consumenten laten ervaren welke positieve impact ze kunnen maken door kleine aanpassingen in hun gedrag.

Meld je vandaag nog aan! Graag geven we jou een uniek kijkje achter de schermen bij de testende ondernemers. Laat jij je inspireren? Je kunt je tot 27 januari aanmelden via onderstaande knop.

Ik ben erbij