• 12Feb
  • CCA Assen

Expeditie naar de Zuidpool CCA

Welke lessen kun jij als ondernemer leren van de eerste mens die op de Zuidpool kwam? Hoe kun je dit toepassen op jouw ondernemerschap? En hoe kunnen we met elkaar in gesprek om van elkaar te leren als ondernemer? Met de leden van het CCA (Commerciële Club Assen) gaan wij maandagavond 12 februari  hier op in.

Deze bijeenkomst heeft het thema van het verhaal ‘Race naar de Zuidpool’. Een expeditie wedstrijd van ruim 100 jaar geleden van Scott en Amundsen die door de avond heen een metafoor is voor ondernemerschap en leiderschap. Naast de kracht van het verhaal is het vooral een interactieve avond waarin je in kleinere groepen in gesprek gaat over hun plannen, ideeën en strategieën. Procesbegeleiders van het programma Ik Ben Drents Ondernemer zullen dit begeleiden. Een speciale ondernemers-expeditie van CCA-leden onder professionele begeleiding. Een ervaring die je niet mag missen!

Programma

Locatie :               Hof van Saksen te Nooitgedacht
Datum :               12 februari  2018
Tijd ontvangst : 16:00 uur
Start :                   16:30 uur

Einde officieel  programma :       19:30 uur
Aansluitend :                                   hoofdgerecht
Gedurende het officiële programma worden voor-en tussengerechtjes geserveerd.

Toegang alleen voor leden van het CCA Assen.

Wat is ‘IkBenDrentsOndernemer’?
Het programma Ik Ben Drents Ondernemer is een samenwerking tussen de provincie Drenthe en ondernemers. MKB-ers die willen groeien en vernieuwen kunnen ondersteuning krijgen van de provincie Drenthe. Uitgangspunt in dit programma is dat er geen betere adviseur is voor ondernemers dan een andere ondernemer. Het programma brengt ondernemers gericht met elkaar in contact en begeleiden hen volgens een bewezen succesvolle formule. Op de website www.ikbendrentsondernemer.nl staat de dienstverlening beschreven waaronder broedsessies, ondernemerstafels, business versnellers. Voor startende ondernemers nog zonder personeel is er een ondersteuning vanuit de Ondernemersfabriek.