• 30Sep
  • Zwedenlaan 20 Assen
  • 19:30 - 21:30 uur

Experttafel

Sterker uit de coronacrisis met de Experttafel

Succes is niet definitief, mislukking is niet fataal: het is de moed om door te gaan die telt – Winston Churchill 

Anderhalf jaar coronacrisis heeft de wereld stevig op zijn kop gezet. We hebben nu een relatief normale zomervakantie achter de rug, en de economie trekt sneller dan verwacht weer aan. Iedereen schakelt iedereen weer een versnelling bij. Achterstanden worden ingehaald. Maar hoe herpak je je als ondernemer na zo’n ingrijpende periode? Hoe bouw je weer gezonde, financiële buffers op? Hoe krijg je weer grip op de zaak? En past je businessmodel van voor de crisis wel bij de wereld van nu? Hierover gaan we met elkaar in gesprek tijdens een expertsessie van Ik Ben Drents Ondernemer op 30 september aanstaande van 19:30 – 21:30.

Over de sprekers

De experts die tijdens de bijeenkomst aan het woord komen zijn Jeroen Sprangers (Rein Advocaten) en Erwin Balkema (Bano Pro). Jeroen is advocaat en curator en begeleidt dagelijks ondernemers die bedrijfsmatig het roer om moeten of willen gooien. Erwin is ervaringsdeskundige. Zijn evenementenbedrijf kwam door corona stil te liggen, wat hem dwong tot een aantal financiële en bedrijfsmatige keuzes die hem als ondernemer veel hebben gebracht. Hij vertelt uit eigen ervaring over het aangaan van een grote verandering als ondernemer.

Over het programma

Ons programma heeft de vorm van een rondetafelgesprek. De sprekers zullen een inleiding geven, maar gaan vooral ook het gesprek aan met jou als deelnemer. Er is veel ruimte voor vragen en interactie. Het programma vindt plaats op kantoor bij Rein Advocaten aan de Zwedenlaan 20 te Assen.

19:30 Aftrap door Floortje van Aken van Ik Ben Drents Ondernemer (gespreksleider)
19:35 Jeroen Sprangers – inzicht in en grip op je cijfers, sturen op kansen
20:05 Erwin Balkema – het roer om in crisistijd
20:35 Rondetafelgesprek met aanwezigen
21:20 Afsluiting en eventueel vervolg

Wat levert het je op?

• Inzicht in de eerste stap die je voor jouw bedrijf kan zetten op weg naar meer grip;
• Verbreding van je netwerk en nieuwe contacten die je verder kunnen helpen of met je mee willen denken;
• Eventueel advies of begeleiding van/via Ik Ben Drents Ondernemer bij het zetten van de volgende stap.

Meedoen?

Deelnemen is kosteloos maar aanmelden is wel verplicht in verband met catering en zaalhuur. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Roos de Bruijn, adviseur van Ik Ben Drents Ondernemer, op roos@ikbendrentsondernemer.nl.