• 24Nov
  • Schouwburg Ogterop Meppel

Finale Drentse Onderneming van het Jaar

Drenthe kent ruim 40.000 ondernemingen. Ondernemingen in vele soorten en maten. Van ondernemingen met omzetten van vele tientallen miljoenen en honderden werknemers tot startende ondernemingen met zeer kleine winstmarges en met geen of slechts 1 of 2 personeelsleden. Allemaal of althans bijna allemaal worden ze geleid door hard werkende, enthousiaste, gedreven en bezielde ondernemers.

De Stichting “Drentse Onderneming van het Jaar” wil door het jaarlijks toekennen van deze titel haar bewondering en waardering tonen voor al die zeer uiteenlopende, Drentse ondernemingen. Het is haar bedoeling dat de prijs het belang onderstreept van goed ondernemerschap voor de economie en de werkgelegenheid in Drenthe. Meerdere Drentse bedrijven, gemeenten en provincie ondersteunen dit initiatief. Met de Drentse Onderneming van het Jaar wordt een bijdrage geleverd aan de zichtbaarheid van onze economische parels en daarmee ook onze regionale economie.

Finaleavond op 24 november

Dit jaar nemen Fuhler Loon en Verhuur BV uit Emmen, Pandriks Group uit Meppel en Olba BV uit Coevorden het tegen elkaar op in de finaleavond. Uit een selectie van meer dan 100 bedrijven zijn zij overgebleven om de strijd met elkaar aan te gaan voor de titel ‘Drentse Onderneming van het Jaar’. Op woensdag 24 november vindt de finale plaats in Schouwburg Ogterop in Meppel. De finale is via een livestream te volgen via www.drentseondernemingvanhetjaar.nl