• 08Apr
  • Online
  • 11.50 - 13.00 uur

Perspectief op Werk: Gewoon doen!

Werkgever en overweeg je inclusief te gaan ondernemen? Laat je op donderdag 8 april inspireren tijdens de digitale lunchbijeenkomst van Perspectief op Werk. De bijeenkomst Gewoon doen! – een initiatief van VNO-NCW, MKB Noord en Arbeidsmarktregio Drenthe – vindt plaats via Zoom en onder het genot van een heerlijke lunch!

Misschien onderneem je al inclusief en deel je graag jouw ervaringen of hoor je juist graag de ervaringen van anderen: ook dan is de digitale lunchbijeenkomst zeer geschikt voor jou! Extra leuk is dat speciaal voor de bijeenkomst bij jou thuis of op het werk een lunch wordt bezorgd.

Programma

Nicolette Pak van ’t Stokertje uit Orvelte neemt je tijdens de bijeenkomst mee in haar motivatie om van mensen die buitenspel zijn geraakt gemotiveerde werknemers te maken. Ze vertelt onder meer over wat deze inspanning haar en ’t Stokertje brengen. Maar de initiatiefnemers van de digitale lunchbijeenkomst weten ook dat dit soort trajecten vol hindernissen kunnen zitten. Daarom heetten Raymond Wanders (voorzitter Arbeidsmarktregio Drenthe) en Pieternel Schomaker (bestuurslid VNO-NCW MKB Noord en Regionaal Werkbedrijf Drenthe) je niet alleen welkom, maar besteden ze ook daar aandacht aan.

Aanmelden

De digitale lunchbijeenkomst begint donderdag 8 april rond 11.50 uur en duurt tot 13.00 uur. De bijeenkomst is online en via Zoom. Na aanmelding ontvang je van VNO-NCW een deelnamelink. Persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt voor de bezorging van de lunchbox. Deelnemers hoeven geen lid te zijn van VNO-NCW MKB Noord of JNO. Aanmelden kan tot 31 maart. Leden kunnen dat doen via de mail die zij hebben ontvangen, niet-leden via onderstaande knop:

Aanmelden

 

Aan de slag!

Wil je meer over dit onderwerp of over de bijeenkomst weten? Ondernemers kunnen met al hun vragen terecht bij onze projectleider Floortje van Aken. Je kunt haar bereiken door haar een mail te sturen op floortje@ikbendrentsondernemer.nl.