• 19Nov
  • Hoveniersbedrijf Curatio
  • 15.00 -17.00 uur

Gluren bij de buren

De Provincie Drenthe ondersteunt Drentse ondernemers met het verduurzamen van hun  bedrijf. “Ik ben Drents Ondernemer” en het Energiefonds Drenthe hebben een aantal  enthousiaste ondernemers bereid gevonden om hún verhaal te vertellen. In een aantal  afleveringen van “Gluren bij de Buren” stelt een ondernemer zijn bedrijf open om collega ondernemers te laten zien welke duurzaamheidsmaatregelen er in het bedrijf zijn  doorgevoerd en wat het oplevert om te “vergroenen”.  

Kleine zetting

In een kleine zetting van circa 10 ondernemers ga je samen het gesprek aan en kun je  vragen stellen en tips uitwisselen. Wellicht heeft iemand anders de oplossing voor de vraag  waar jij al een poosje mee worstelt. En wat is er nu leuker dan uit de praktijk te horen hoe  andere ondernemers de stap naar verduurzaming al hebben genomen of om zelf je verhaal  te doen over de maatregelen die je al hebt doorgevoerd?  Daarnaast krijg je informatie over de wijze waarop “Ik ben Drents Ondernemer” je kan  ondersteunen en hoe het Energiefonds Drenthe je met voordelige financiering kan helpen de  stap naar “vergroening” te zetten.  

Aanmelden

Wij nodigen je uit om op 19 november van 15.00 uur tot 17.00 uur te komen “gluren” bij  Joost Timmer van Curatio Hoveniersbedrijf in Dalen.  Wanneer je aanwezig wilt zijn stuurt dan een mailtje aan c.sambrink@energiefondsdrenthe.nl