• 14Nov
  • Thialf Heerenveen

Groeien in het Noorden

Op 14 november 2017 bieden nlgroeit en de Kamer van Koophandel groei-ondernemers uit het noorden van Nederland de kans om een aantal topondernemers het hemd van het lijf te vragen en met collega groei-ondernemers in gesprek te gaan.

Met trots vermelden we dat Hare Majesteit Koningin Máxima aanwezig is en deelneemt aan enkele rondetafelgesprekken met groei-ondernemers die hun ervaringen delen.

Wij bieden jou:

  • Inspirerende verhalen van mede-groeiondernemers over hoe zij hebben weten te groeien met hun bedrijf.
  • Rondetafelgesprekken met andere groeiondernemers van vergelijkbare omvang én CEO’s als Harold Goddijn van TomTom en Elske Doets van Jan Doets.
  • Dé mogelijkheid om in gesprek te gaan met een mentor die jou kan helpen met zijn groei-ervaringen.
  • Toegang tot een netwerk van CEO’s, mentoren, groeiprogramma’s en organisaties die jou kunnen helpen met groeien als ondernemer.

Groeien in het Noorden is een exclusief en informeel event dat volledig gericht is op de ontwikkeling van de groeiskills van ambitieuze ondernemers. Jij zit aan tafel met ervaren ondernemers en experts om met elkaar kennis, ervaring en netwerk te delen om zo jouw groei te kunnen versnellen. Er wordt aandacht besteed aan de groeiuitdagingen van ondernemers: het vinden van de juiste mensen, internationalisering, innoveren, leiderschap, strategie. Kortom: kennis en vaardigheden die je als ondernemer zelf nodig hebt om je bedrijf verder te laten groeien.

Invitation only

Groeien in het Noorden is gericht op de ontwikkeling van de groeiskills van ambitieuze ondernemers. Dit exclusieve groei-event is invite only en er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Ben jij een Noord-Nederlandse groei-ondernemer (met een omzet van minimaal € 1 mln.) en wil je er graag bij zijn, mail dan naar bijeenkomst.noord@kvk.nl.

Wij ontvangen graag de volgende gegevens:

  • Naam onderneming, naam ondernemer en mobiel telefoonnummer.
  • Je ontvangt zo snel mogelijk bericht over jouw aanwezigheid.

Programma

Groeien in het Noorden

16:30

VIP ontvangst met een hapje en een drankje

17:30

Opening

door dagvoorzitter Marque Joosten en Claudia Zuiderwijk

17:40

“Op zoek naar de groeiformule”

Tweegesprek met Harold Goddijn, CEO Tom Tom en René Tulner, eigenaar Wijnvoordeel.

17:55

Aan tafel bij nlgroeit

Ondernemers spreken elkaar en CEO’s tijdens rondetafelgesprekken. Tijdens de ronde tafelgesprekken zal Hare Majesteit Koningin Máxima bij meerdere tafels aanschuiven en meepraten over de verschillende onderwerpen die aan bod komen.

19:30

Afsluiting

met korte terugkoppeling per tafel en verwijzing naar vervolg

19:45

Netwerkborrel met mogelijkheid van fauteuilgesprekken tussen ondernemers en (regionale) aanbieders van groeiprogramma’s, opleidingen, coaching, mentoring, etc.