• 28 - 29Nov
  • Nederlandse ambassade in België

Handelsmissie Agro 2.0 Wallonië

Koeien

Doet u zaken in de sector agri&food? Exporteert u nu al op bescheiden schaal en bent u geïnteresseerd in Wallonië en Frankrijk als afzetgebieden? Ga dan op 28 en 29 november mee met de handelsmissie Wallonië Agro 2.0.

Tijdens deze tweedaagse missie komt u in contact met lokale partners en kunt u investeren in uw relatie met hen. U komt meer te weten over de landbouw in Wallonië. En u krijgt antwoord op vragen als: Hoe ontwikkelt de Waalse sector zich? Wat zijn de toekomstperspectieven?

Voor wie?

De missie Agro 2.0 is interessant voor Nederlandse ondernemers die slimme oplossingen bieden in de landbouw- en veehouderijtechniek en toeleveranciers, maar ook voor architecten en adviesbureaus die actief zijn in de agrosector.

Programma

Op het programma van de missie staan onder andere:

  • netwerken met potentiële Waalse afnemers;
  • bedrijfsbezoeken aan toonaangevende bedrijven in de sector, waaronder een typisch Waalse melkveehouderij;
  • netwerkdiner met Waalse ondernemers en brancheverenigingen;
  • tips en tricks: met gevoel zakendoen in Wallonië.

Kansen voor Nederlandse bedrijven

Wallonië ligt gunstig voor Nederlandse bedrijven en is voor veel ondernemers een toegangspoort tot Frankrijk. Toch slaan Nederlandse bedrijven Wallonië vaak over, onder meer omdat zij taal- of culturele drempels verwachten. 90% van de Nederlandse export naar België gaat naar Vlaanderen. Maar Wallonië biedt veel kansen voor Nederlandse ondernemers. Bijvoorbeeld schaalvergroting en verduurzaming van de bedrijfsvoering zijn actuele onderwerpen die mogelijkheden bieden.

Deelname

Kosten voor deelname aan deze missie zijn:

€ 775 met SIB-voucher
€ 1.550 zonder SIB-voucher

Btw, reis- en verblijfskosten zijn niet bij de prijs inbegrepen.