• 02 - 05Okt
  • Chisinau, Moldavië

Handelsmissie naar Moldavië

Moldavie

Wilt u meer weten over investeren of zakendoen in Moldavië? Ga dan mee met de algemene handelsmissie van 2 tot en met 5 oktober 2017.

Moldova Business Week 2017

De missie wordt georganiseerd door de Nederlandse ambassade in Boekarest samen met de Nederlands-Roemeense Kamer van Koophandel (NRCC). Tegelijk met de handelsmissie vindt de Moldova Business Week 2017 plaats in Chisinau, een evenement georganiseerd door het Moldavische ministerie van Economische Zaken en de Investerings- en ExportOrganisatie van Moldavië (MIEPO).

De Nederlandse handelsmissie sluit aan bij verschillende onderdelen van het programma van de Business Week, zoals seminars en mogelijkheden om te netwerken. Daarnaast kunnen individuele deelnemers meedoen aan matchmaking-sessies met potentiële Moldavische businesspartners.

Kosten en aanmelden

De missie staat open voor Nederlandse bedrijven en NRCC-leden. De kosten zijn € 250, exclusief reis- en verblijfkosten. U kunt zich aanmelden op de website van de NRCC. Neem voor meer informatie contact op met de lokale organisatoren:

Ciprian Nanu of Narcisa Danila
Business Development Group
T: +40 (0)73 3518457
E: moldova@bdgroup.ro

U kunt ook contact opnemen met de economische afdeling van de ambassade in Boekarest:

Wijnand Marchal en Luiza Chiva
T: +40 (0)21 2086047
E: BKR-EA@minbuza.nl