• 08Mar
  • Provinciehuis

Het Duurzaam Drenthe Event 2019

Werkt uw bedrijf erg duurzaam of bent u degene die een wereldproduct op de markt brengt? Dan nodigen wij u uit om mee te doen met Hét Duurzaam Drenthe Event op vrijdag 8 maart 2019. Dit jaar staat tijdens het event ‘de winst van duurzaamheid’ centraal: voordeel voor mens, milieu en de Drentse economie.

  • Ja, ik meld mijn bedrijf aan voor de wedstrijd: Hét Duurzame Drentse bedrijf 2019
  • Ja, ik ken een duurzaam bedrijf en ik nomineer deze voor hét Duurzame Drentse bedrijf van 2019
  • Ja, ik meld mij aan als bezoeker van HDDE 20109 en doe mee met interactieve workshops

Keynote sprekers 2019
Dit jaar zijn er maar liefst twee inspirerende keynote sprekers. Sacha de Boer vertelt over haar werk als fotografe en het belang van duurzaamheid. Volkert Engelsman stond in 2017 op de eerste plaats in de Duurzame Top 100 van dagblad Trouw met zijn bedrijf Eosta. In drie woorden samengevat: Gezond, Biologisch, Eerlijk.

Inspiratieworkhops
Ook dit jaar hebben we uw input nodig tijdens de workshops. We willen graag veel interactie! We hebben 7 leuke en inspirerende workshopsthema’s voor u uitgezocht. Varierend van de circulaire economie tot hoe gaan we duurzaam om met onze bodem. Ook kunt u meer te weten komen over de toepassingen van waterstof en energie besparen. Uw inbreng tijdens de workshops geven we mee aan de provincie en het volgende college.

Contact
Heeft u een vraag over Hét Duurzaam Drenthe Event? Stuur dan een mail of bel met het Klantcontact-centrum van de provincie Drenthe via (0592) 36 55 55.