• 29Jun
  • Drents Museum

Innofest – The TT Edition

Het laatste weekend van juni staat heel Drenthe in het teken van de TT. De binnenstad van Assen is gedurende die dagen het decor van het TT Festival; een groot evenement dat niet kan bestaan zonder de inzet van heel veel lokale ondernemers. Ook innovatie heeft daarin een belangrijke plek, omdat het festival en haar infrastructuur een fantastische proeftuin zijn voor het testen van prototypen. Op 29 juni 2019 brengt Innofest daarom ondernemers uit Drenthe bij elkaar voor een unieke blik achter de schermen bij dit mega-evenement. 

Tuktuk’s die een leven redden en een manier om drones in te kunnen zetten boven mensenmassa’s. Ook tijdens deze editie van het TT Festival is innovatie een belangrijk onderdeel van het volledige programma dat gedurende het grootste motorevenement van Europa plaatsvindt in Assen. Beleef het TT Festival van een andere kant en kom naar de rondleiding die wordt georganiseerd door Ik Ben Drents Ondernemer, Provincie Drenthe, TT Festival en Innofest.

Het Drents Museum ontvangt u voor aanvang van de rondleiding graag op de tentoonstelling van Egbert Streuer, Nederlands meest succesvolle wegracecoureur. De geboren Assenaar was in de jaren ’80 en ’90 een zeer opvallende verschijning en won de TT in Assen maar liefst tweemaal. Na afloop van de rondleiding en de borrel nemen we u graag mee om te kijken bij de Unive4Wheels.

Programma
16.00 – bezoek Egbert Streuer Tentoonstelling (optioneel)
16.45 – ontvangst in Drents Museum
17.15 – Rondleiding Innofest langs innovatieve ondernemers
17.45 – Borrel
18.30 Univé4Wheels (optioneel)

Binnen een paar dagen festival precies weten welke vervolgstappen een innovatie nog nodig heeft om succesvol te kunnen worden gelanceerd op de markt. Dat laten we u graag in praktijk zien. Bent u een innovatieve ondernemer en zou u meer willen weten over het testen van innovaties op een festival? Meld u dan voor 22 juni aan via www.innofest.nl