• 05 - 09Nov
  • Brazilie

Innovatiemissie Big Data in Life Sciences & Gezondheidszorg

Bent u actief op het gebied van big data en Life Sciences & Health? Wilt u de R&D- en marktkansen in Brazilië verder verkennen en potentiële samenwerkingspartners ontmoeten? Ga dan mee met de innovatiemissie naar São Paulo & Porto Alegre.

Het bezoekprogramma bouwt voort op relaties die in samenwerking met de Topsector Life Sciences & Health gelegd zijn tijdens inkomende en uitgaande bezoeken. Denk daarbij aan de brede economische missie naar Brazilië in mei 2017 in het kader van Hospitalar, de grootste health beurs van Latijns-Amerika.

Big Data en gezondheid

Brazilië heeft ongeveer 220 miljoen inwoners en is ‘s werelds tweede markt voor aanvullende ziektekostenverzekeringen. In het land zijn veel gezondheidsgegevens beschikbaar en opgeslagen. De stap in de digitalisering voor de organisatie en toepassing van data komt nu sterk op. Daarnaast is de academische wereld sterk in computerwetenschappen en geneeskunde. Deze vakgebieden werken steeds meer samen. Tegelijkertijd heeft de bevolking ’s werelds rijkste DNA wat resulteert in veel onderzoek in genomics en grote biobanken.

Programma

Door workshops, matchmaking en gerichte bezoeken verkennen we de mogelijkheden voor R&D en innovatiesamenwerking. Wij brengen u in contact met beslissingnemers van onderzoeksinstituten, publieke en private ziekenhuizen en overheidsorganisaties.
In het conceptprogramma vindt u meer achtergrondinformatie en een nadere beschrijving.

Deelname en kosten

Aanmelden voor de missie is niet meer mogelijk.
De kosten voor deelname aan deze innovatiemissie bedragen € 250 per persoon, exclusief btw. Deelname is inclusief collectief programma, transfers van en naar programmaonderdelen en lunch en diners (indien vermeld in het programma). Deelname is exclusief reis- en verblijfkosten (hotels, binnenlandse en intercontinentale vluchten) en overige individuele kosten.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze innovatiemissie? Neem dan contact op met:

Niels van Leeuwen
Adviseur internationale (R&D)samenwerking Life Sciences & Health
E-mail: niels.vanleeuwen@rvo.nl

Alexandra de Vogel
Adviseur innovatie(missies) en start-ups
E-mail: alexandra.devogel@rvo.nl