• 20Feb
  • Stationsstraat 17 Zuidlaren
  • 19.30 uur

Inspiratiebijeenkomst social media

Op donderdag 20 februari organiseren wij samen met Gemeente Tynaarlo en reclamebureau 1609Bold een inspiratiesessie over social media voor ondernemers.

De telefoon lijkt inmiddels wel aan onze hand geplakt. We zijn vele uren per dag online. En de snelheid waarmee de berichten geplaatst en verspreid worden zijn duizelingwekkend. Als ondernemer begrijp je allang dat je business niet meer zonder online kan. En social media speelt daarin een niet meer weg te denken rol. Maar tegelijk kan online, en vooral social media, geen doel op zich worden. Hoe zorg je ervoor dat het bijdraagt aan je business? En minstens zo belangrijk, hoe zorg je ervoor dat je (potentiƫle) klant het ziet en er wat mee gaat doen? Hoe val je nog op in het oneindige geweld van Facebook, Instagram en LinkedIn?

Programma

19.30 uur – Ontvangst

19.45 uur – Welkom Gemeente Tynaarlo

19.55 uur – Ik Ben Drents Ondernemer – Floortje van Aken

20.05 uur – Opvallen in het grote geweld van Facebook, LinkedIn en Instagram door 1609bold

21.00 uur – Borrel

De inspiratiesessie begint om 19.30 uur bij 1609Bold aan de Stationsstraat 17 in Zuidlaren. Deelname is gratis voor ondernemers uit de gemeente Tynaarlo. Aanmelden kan door uiterlijk 16 februari een e-mail te sturen naar .