• 07Mei
  • Online
  • 15.00 - 17.00 uur

Introductieworkshop digitalisering Regiodeal Zuidoost Drenthe

We leven in een turbulente tijd. Door corona zijn bepaalde zaken stil komen te liggen en andere activiteiten in een stroomversnelling gekomen. Een groot deel van ons leven speelt zich nu digitaal af. Meegaan in de digitale wereld is dus juist nu voor (familie)bedrijven in de vrijetijdssector van groot belang. Daarom heeft de Regio Deal Zuid- en Oost-Drenthe een aantal workshops ontwikkeld.

Voor veel bedrijven is het nog een grote stap om de kansen van digitalisering te benutten. Welke data zijn er al aanwezig in het bedrijf en op welke manier kan deze data worden gebruikt om het bedrijf slimmer, sneller en efficiënter te maken? De Regio Deal Zuid- en Oost-Drenthe wil met de workshops bedrijven helpen met het inspelen op de digitale transitie voor een toekomstgerichte, effectieve en efficiënte vrijetijdssector.

Aanmelden

De workshops worden gratis aangeboden door de gemeenten Aa en Hunze, Borger-Odoorn, Coevorden, Emmen, Hardenberg, Hoogeveen en de provincie Drenthe en in samenwerking met Hogeschool NHL Stenden. Ondernemer in de vrijetijdssector in één van deze gemeenten en interesse? Informatie aanvragen kan via marlies@ikbendrentsondernemer.nl. Hierna krijg je een link naar een digitale scan. De resultaten van deze scan bepalen welke workshop het beste bij jouw situatie past.

Ook digitaliseren?

Wil jij jouw bedrijf verder of op meer gebieden digitaliseren? Onze adviseur Marlies Hiemstra helpt je er graag mee! Mail haar op marlies@ikbendrentsondernemer.nl.