• 01 - 28Feb
  • NOM, Paterswoldseweg 810, Groningen

Introductieworkshop “Maak van je fabriek een Smart Factory”

Februari 2023 | NOM, Paterswoldseweg 810, Groningen. Exacte datum wordt later bekend gemaakt.

Digitalisering en Smart Industry bieden veel kansen voor de industrie. “Wat kun je ermee en hoe begin je eraan? Deze vragen staan centraal bij de Introductieworkshop “Maak van je fabriek een Smart Factory”, die de Smart Industry Hub Noord (SIH-Noord) aanbiedt aan bedrijven uit de Noordelijke maak- en procesindustrie. Deze Workshops zijn gericht op bedrijven die zich willen oriënteren op de mogelijkheden van digitalisering en Smart Industry.

Programma:

Aan de hand van negen transformaties leggen wij uit wat Smart Industry betekent. Middels een mini Assessment stellen we op hoofdlijnen vast, hoe ‘Smart’ jouw bedrijf en welke stappen je kunt zetten. We bespreken ervaringen van collega-bedrijven met Digitalisering en Smart Industry. En tenslotte lichten we toe wat de Smart Industry Hub Noord voor jouw bedrijf kan betekenen.

De Introductieworkshop “Maak van je fabriek een Smart Factory” wordt verzorgd door Anno Cazemier (Adviesbureau Langhout en Cazemier) en Hans Praat (NOM | Smart Industry Hub Noord)

Goed om te weten

De Introductie Workshop biedt een eerste oriëntatie op Smart Industry en digitalisering. Alle onderwerpen worden behandeld, maar wel op hoofdlijnen. Bekijk ons aanbod voor Webinars en Masterclasses waarin Smart Industry-thema’s verder worden uitgewerkt.
Er kunnen maximaal acht bedrijven deelnemen aan een Introductie Workshop, met één persoon per bedrijf. De Introductieworkshop duurt 3 uur

Wij organiseren deze Introductieworkshop ook op initiatief van en in samenwerking met (Noordelijke) brancheorganisaties, netwerken en ondernemersverenigingen. Wil jij een introductieworkshop voor jouw leden organiseren? Neem dan contact met ons op.

Doelgroep

Noordelijke productiebedrijven uit de maak- en procesindustrie.

Investering

Deelname aan de Workshop is kosteloos voor Noordelijke bedrijven uit de proces- en maakindustrie. Dit wordt mogelijk gemaakt door de inzet van tijd en kennis vanuit de partners van SIH-Noord en financiële ondersteuning van SNN/EFRO, de drie noordelijke Provincies en EZK.

Opgave is voor maximaal 2 deelnemers per bedrijf.

Meer informatie/ Aanmelden via: https://sih-noord.nl/agenda/introductieworkshop/