• 06Dec
  • DNK- De Nieuwe Kolk

IT Security Symposium

Op 6 december vindt de derde editie van het IT Security Symposium plaats in De Nieuwe Kolk in Assen. Onderwerpen als AVG, compliancy en cybercrime passeren de revue. Wat betekenen deze onderwerpen voor de ondernemer van vandaag? Wat zijn de juridische, bedrijfsmatige en technische aspecten? Tijdens het symposium wordt op een praktische en toepasbare manier een vertaalslag gemaakt. 

“Toen wij drie jaar geleden begonnen merkten wij dat er niet veel initiatieven waren om ondernemers te informeren over deze ingewikkelde onderwerpen”, vertelt organisator Geert Jan Veenstra. “Met het symposium willen wij het thema security meer onder de aandacht brengen. We richten ons daarbij zowel op de technische als de bestuurlijke kant. Om security de juiste aandacht te geven in een bedrijf moeten management én uitvoering op één lijn zitten.”

Naast de hoofdspreker, die later bekend wordt gemaakt (we houden het nog even spannend…) en een aantal lezingen van specialisten gaan de bezoekers ook zelf aan de slag tijdens een serie workshops. “Het symposium krijgt vooral een praktische insteek” vertelt Veenstra verder. “We hebben niet alleen sprekers, maar organiseren dit keer ook een serie workshops waar bezoekers op een interactieve manier met de onderwerpen aan de slag kunnen en vragen kunnen stellen die voor hun organisatie actueel zijn. De insteek van het symposium is om ondernemers, managers en bestuurders in één middag op een praktische wijze verder te helpen.”

Het IT Security Symposium is een initiatief van NewComm IT, Surity en De Haan advocaten & Notarissen om informatiebeveiliging in Noord-Nederland meer aandacht te geven. Voor meer informatie en inschrijven: www.itsecuritysymposium.nl

Noordbizz mag onder haar lezers 20 toegangskaarten t.w.v. €195,- per stuk verdelen. Gebruikmaken van deze aanbieding? Klik hier of gebruik kortingscode M18NB.

Delft, 30 maart 2017. Groepsfoto en profielfoto’s van enkele medewerkers.