• 21Sep
  • volgt

Kennissessie door Gertien Beijering: ”De Gunfactor Verhoger”.

Gertien Beijering is een bevlogen ondernemer en inspirerende spreker. Ze maakte in 2007 van het trainen en coachen van professionals haar vak. Ze helpt ondernemers en professionals hun relationele manier van zaken doen naar een hoger plan te tillen. Immers wanneer de relatie goed is staat de klant ook sneller open voor de inhoudelijke kant die je te bieden hebt. Als trainer zet zij professionals en ondernemers aan tot nadenken en het nemen van acties rondom relationeel zaken doen.

De JCCA heeft Gertien Beijering uitgenodigd als spreker voor onze kennissessie op 21 september. In dik een uur gaan we iets moois neerzetten over de Gunfactor en waarbij we wat eye openers gaan creëren rondom je eigen zichtbaarheid (ook online). Actief en interactief. Daarnaast nog een stukje over hoe je van tevreden klanten ambassadeurs maakt en hoe geven echt loont.

We zien je graag tijdens de kennissessie op 21 september. Voor deze activiteit zijn intro’s ook welkom. Informatie over de locatie en het tijdstip volgt spoedig.

No show regeling: indien je je voor deze bijeenkomst hebt aangemeld dan rekenen we op je komst. Mocht je verhinderd zijn dan dien je dit uiterlijk 24 uur voor aanvang te melden aan het secretariaat (Silvana Hagge). Dit kan via info@jcca.nl of via 06-57733100. Is er niet tijdig afgezegd (en is er geen overmacht in het spel), dan zien wij ons genoodzaakt de werkelijke kosten in rekening te brengen.

Aanmelden

Alleen leden kunnen zich voor een activiteit aanmelden.

Datum/tijd

21/09/2017
00:00 uur