• 21Jun
  • NH Hotel Den Haag

Kom speeddaten met het buitenlandnetwerk

Heeft u plannen om over de grens te ondernemen? Of wilt u een nieuwe buitenlandse markt betreden? Dan is 21 juni dé dag om in gesprek te gaan met lokale medewerkers van ons wereldwijde buitenlandnetwerk.

Zij weten als geen ander hoe de markt in hun land in elkaar zit. Ze hebben goede kennis van de diverse sectoren, spreken de taal van het land en begrijpen de zakencultuur. Kortom, een uitstekend klankbord voor uw ideeën en internationale business-strategie!

Programma

Tijdens deze bijeenkomst voert u korte een-op-eengesprekken met de aanwezige medewerkers van ambassades, consulaten-generaal en Netherlands Business Support Offices (NBSO’s) uit de hele wereld. In een aantal gevallen worden bij de keuzemogelijkheden ook thema’s of sectoren genoemd. In dat geval heeft de betreffende ambassade, consulaat-generaal of NBSO een specifieke focus op deze thema’s of zijn de onderwerpen binnen het netwerk in een land onderverdeeld.

U kunt maximaal 6 gesprekken aanvragen. De dag wordt afgesloten met een netwerkreceptie.

Kosten en deelname

Deelname is gratis. Schrijf u in voor 6 juni.

Feeding the World Together

Een dag eerder, op woendsag 20 juni, hebben de agri & foodspecialisten van Nederlandse ambassades en buitenlandse handelsraden van ruim 60 landen hebben een bijeenkomst in Utrecht. Hier wordt u bijgepraat over voedselveiligheid, stedelijke voedselvoorziening, water en andere landbouwontwikkelingen.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: