• 27Jun
  • TechHub Hoogeveen
  • 15.30-18.00

Konnect

 

Samenwerken met kennisinstellingen

In april en mei is er vanuit het programma Konnect door Ik Ben Drents Ondernemer* contact geweest met ondernemers uit de regio over hoe deze de samenwerking met kennisinstellingen in Drenthe ervaren. En hoe er beter ingespeeld kan worden op behoeftes van ondernemers. Tijdens deze gesprekken is waardevolle informatie opgehaald, maar is ook duidelijk geworden dat er behoefte is om het gesprek tussen ondernemers en kennisinstellingen voort te zetten.

Dit doen we op 27 juni in de Techhub in Assen. Op een inspirerende locatie, met een drankje in de hand nodigen we je uit om je idee├źn en ervaringen te delen. En nader in gesprek te gaan over de samenwerking tussen ondernemers en kennisinstellingen. Ook is er gelegenheid om concrete vraagstukken in te brengen.

*We werken vanuit Ik Ben Drents Ondernemer in samenwerking met Greenwise Campus mee aan het programma Konnect. Een programma wat in het leven geroepen is om innovatie in Noord-Nederland te stimuleren en daarvoor de samenwerking tussen ondernemers en kennisinstellingen te bevorderen.
Programma
15:30 Opening met drankje
15:45 In gesprek
16:30 Inbreng vraagstukken
17:15 Borrel
Locatie
Techhub Assen
Industrieweg 1, 9402 NP Assen
Parkeren kan gratis aan de overkant van de weg aan de Havenkade 4.