• 12Mei
  • Techhub, Assen
  • 17.00

Partner event: Kunstmatige intelligentie voor het MKB

Wil jij je concurrenten voor zijn? Kunstmatige intelligentie (AI) kan jou een voorsprong geven! De Digital Society Hub en maatwerk softwarebedrijf Ultraware bundelen hun krachten tijdens het evenement Kunstmatige Intelligentie voor het MKB. Je ontvangt tips en tricks zodat Artificial Intelligence toegankelijk wordt voor jou. Gedurende dit evenement informeren we je hoe je Artificial Intelligence succesvol in kan zetten voor jouw onderneming en wat de voordelen hiervan zijn. Meld je snel onder aan de pagina aan voor het evenement!

Kunstmatige intelligentie voor ondernemers

Kunstmatige intelligentie (AI) is een begrip dat steeds belangrijker wordt voor het MKB. Het helpt niet alleen om de interne bedrijfsvoering te verbeteren, maar ook bij het ontwikkelen van succesvolle nieuwe producten en diensten. AI zorgt ervoor dat vergaarde data effectief wordt toegepast en dat je slimme conclusies kunt trekken. In tegenstelling tot andere systemen is AI in staat om te leren van de vergaarde (bedrijfs-)data. Door dit in jouw voordeel te gebruiken, ben jij verzekerd van de juiste bedrijfsbeslissingen omtrent processen, producten en diensten.

Wat jij kan verwachten?

Misschien lijkt kunstmatige intelligentie nog een ver van je bed show, maar niks is minder waar. Gedurende het evenement Kunstmatige Intelligentie voor het MKB laten de Hanzehogeschool en Ultraware, die samenwerken in het KI-AGIL project, zien hoe het MKB Artificial Intelligence op toegankelijke wijze inzet. De Hanzehogeschool gaat in op wat AI nu eigenlijk is en welke kansen en mogelijkheden er zijn, maar ook hoe deze te benutten aan de hand van het ontwikkelde Handboek Artificial Intelligence. Zo weet jij hoe je stapsgewijs begint met Artificial Intelligence binnen jouw organisatie.

Demonstratie van het inzetten van kunstmatige intelligentie

Maatwerk software bedrijf Ultraware laat een demonstratie zien van het succesvol inzetten van Artificial Intelligence. In deze demonstratie wordt een praktijkvoorbeeld belicht: een slim systeem dat zorgt voor besparing en verduurzaming in gebouwen. De aansturing van dit systeem maakt gebruik van kunstmatige intelligentie.

Netwerken met het noordelijke MKB

Naast alle praktische informatie is dit evenement de uitgelezen kans om te netwerken met het MKB in Noord-Nederland. Het evenement sluit dan ook af met een netwerkborrel. Op het evenement zijn verschillende ondernemers aanwezig die dezelfde ambitie delen: groeien met hun bedrijf in een snel veranderende wereld.

Het programma en sprekers

Wat kun je nou concreet verwachten in de planning? We hebben het voor je op een rijtje gezet:

17:00 Opening

17:15 De combinatie tussen het MKB en Artificial Intelligence door spreker Wynand Alkema

18:00 Pauze

18:15 Demonstratie van Ultraware door Martijn Gaasbeek en Serge de Mul

18:30 Toelichting op het Handboek Artificial Intelligence voor MKB door Jan Baljé en Bart Jan Hoekman

18:45 Afsluiting

19:00 Netwerkborrel

Meld je gratis aan
Wil jij weten hoe je Artificial Intelligence succesvol in kan zetten voor jouw organisatie? Meld je hier gratis aan voor het evenement op 12 mei in de Techhub Assen. Ben je op zoek naar meer informatie? Neem dan contact met ons op via Ai4mkb@org.hanze.nl. We helpen je graag verder.