• 07Jun
  • WTC The Hague

Lancering marktstudie gezondheidssector Texas

Health

Bent u actief in de gezondheidssector en benieuwd naar de zakelijke kansen in Texas? Op donderdag 7 juni 2018 hoort u de 10 belangrijkste redenen waarom Texas voor de Nederlandse Lifescience en Health-sector (LSH) van belang is.

De Task Force Health Care (TFHC) en het Netherlands Business Support Office (NBSO) in Houston hebben in opdracht van de de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) een marktstudie uitgevoerd naar de gezondheidssector in de Amerikaanse staat Texas.

Wat kunt u verwachten?

Naast de presentatie van de marktstudie, hoort u meer over de ervaringen en leerpunten van Nederlandse bedrijven en organisaties die actief zijn in Texas. Ook is er een netwerkborrel waarin u kunt sparren met ondernemers die geïnteresseerd zijn om zaken te doen in Texas, of dit al doen.

Het volledige programma is te vinden op de website van TFHC.

Kansen voor Nederlandse bedrijven

Voor het eerst is er een marktstudie gemaakt voor de LSH-sector in Texas. De scan is een mooie start voor ondernemers die in deze sector actief willen zijn in de Verenigde Staten. Texas en de overige staten in het Middenwesten van de Verenigde Staten zijn interessante markten met veel kansen voor Nederlandse bedrijven.

De marktstudie is het begin van een meerjarige programmering. Met verschillende activiteiten, zoals missies en beursdeelnames, worden bedrijven ondersteund om de kansen te verzilveren.

Life Sciences & Health groot in Texas

Texas is de 10e economie in de wereld. De staat heeft het grootste medische centrum (Texas Medical Center TMC), het grootste kinderziekenhuis (Texas Children’s Hospital) en het grootste ziekenhuis ter wereld dat is gespecialiseerd in kanker (MD Anderson Cancer Center).

Deelname en aanmelden

Meld u aan vóór 5 juni. Deelname is gratis.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Mieke Flierhuis
TFHC, directie Internationaal Ondernemen
E: mieke.flierhuis@tfhc.nl