• 05 - 06Mar
  • Parijs

Le Tour de Composite 2018

Evenals voorgaande jaren organiseeert de KVK ook dit jaar een reis naar de JEC Composiet beurs in Parijs. Op de heenreis bezoeken we het Composiet Laboratorium van de KU Leuven. We organiseren dit samen met Enterprise Europe Network, CompositesNL, CompoWorld en WCCS.
Ontdek de krácht van Composiet tijdens ‘Le Tour de Composite 2018’, naar de composietenbeurs ‘de JEC World Composites Paris’. U ziet de nieuwste ontwikkelingen op composietgebied en laat u vooral inspireren. Dit alles vindt plaats op 5 en 6 maart 2018 in de inspirerende omgeving van Europa’s grootste vakbeurs rond composietmaterialen, de ‘JEC Composites Paris’.

https://www.youtube.com/watch?v=Y6EGeGd_fSk&feature=youtu.be

Wat kunt u verwachten van deze reis?
Tijdens deze reis en het beursbezoek wordt u geïnformeerd over innovaties, de nieuwste trends en het werken met composiet. In de bus, tijdens de bezoeken in België en op de beursvloer ontmoet u andere ondernemers en kennispartners. Ook zal er door Enterprise Europe Network een Meet and Match worden georganiseerd.
De heen-en terugreis, ticket voor het bezoek aan de beurs en de hotelovernachting, inclusief ontbijt en diner worden volledig door ons verzorgd.

Meet and Match
Tijdens de bezoeken in België en tijdens de beurs organiseren wij met onze Enterprise Europe Network- partners een matchmaking. Bent u geïnteresseerd in internationale contacten en/of heeft u behoefte aan nieuwe technologische kennis? Dan is dit initiatief iets voor u!

Voor wie?
Deze reis is interessant voor zowel composietbedrijven als voor bedrijven die overwegen of toepassing van composiet interessant is voor hun producten; U krijgt een snelle update op het gebied van materialen en productietechnieken en Inspiratie voor constructieve toepassingen, voor u specifiek of in het algemeen. Daarnaast kennismaking met een netwerk van aan composiet gerelateerde bedrijven en voorbeeldcases met probleemstellingen waar u zelf misschien ook tegen aan loopt. Ook kunt u kennis en ervaring uitwisselen met collega-ondernemers tijdens de ‘Tour’.

Aanmelden
U kunt u tot uiterlijk 12 februari a.s. aanmelden via deze link. Eigen bijdrage: dankzij een bijdrage van het Enterprise Europe Network wordt deze reis (inclusief overnachting en diner en beursticket) georganiseerd tegen een aantrekkelijk tarief van € 169,00. Maximaal 2 deelnemers per bedrijf. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Matthijs Plijnaar van het Enteprise Europe Network Noord-Nederland; m.a.g.plijnaar@pl.hanze.nl, M:06-12 88 45 30.

https://www.youtube.com/watch?v=2d4P2dkskGA&feature=youtu.be

Programma in het kort
Maandag 5 maart 2018
06:30 uur Vertrek bus uit Zwolle richting grens Breda. Andere mogelijke opstappunten zijn Vianen en Breda. Gedurende de reis is er een actief programma met presentaties van deelnemers.
11:00 uur Aankomst KU Leuven. SLC-Lab  en Departement Materiaalkunde KULeuven. met presentaties, lunch, matchmaking en bezoek laboratorium.
15.00 uur Vertrek naar hotel in Senlis
19.00 uur Diner in hotel

Dinsdag 6 maart 2018
08:00 uur Vertrek bus van hotel naar beurs
09:00 uur Bezoek aan JEC World Composites Paris. Mogelijkheid deelname matchmaking op de beurs.
18:00 uur Vertrek naar Nederland

https://www.youtube.com/watch?v=6VuDvJd1ZiI&feature=youtu.be

Meer informatie over de vakbeurs zie: JEC World 2018 | Paris